(Persbericht)

Het team van LogMeIn onthulde recentelijk de nieuwste preview van LogMeIn Ignition op Honeycomb tablets tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Het Ignition-team van LogMeIn is druk bezig geweest en heeft verbeteringen ontwikkeld voor Android smartphones en tablets. Met Android 3.0 Honeycomb is de combinatie van LogMeIn Ignition en de nieuwe Motorola XOOM in à©à©n woord fantastisch.

In deze preview heeft LogMeIn tevens Direct Mode navigatie geïntroduceerd, die voor tablets geoptimaliseerd is en gebruikers in staat stelt om gewoon ergens op het scherm te tikken zonder de muisaanwijzer te verplaatsen.

De preview van LogMeIn Ignition presenteert tevens de nieuwste verbeteringen aan de gebruikersinterface van de Android tablet, bijvoorbeeld:

  • Actiebalk om op iedere pagina aangepaste menu-items weer te geven.
  • Notificaties die systeemwaarschuwingen weergeven en gebruikers laten reageren de app op de achtergrond draait.
  • Animaties die schermtransities soepel en elegant maken.

Het team van LogMeIn is zeer enthousiast over de preview. Ontdek waarom; lees daarom vandaag nog het oorspronkelijke artikel op LogMeIn.

Over LogMeIn
LogMeIn werd in 2003 opgericht en gebruikers van over de hele wereld vertrouwen op de oplossingen van het bedrijf, zoals LogMeIn Ignition, voor besturing op afstand, het delen van bestanden, systeembeheer, gegevensback-up, zakelijke samenwerking en on-demand klantenondersteuning van pc‘˜s, servers, Macintosh-computers, smartphones en andere verbonden apparaten. Onze bekroonde oplossingen kunnen eenvoudig, vanuit elke webbrowser met een internetverbinding, worden uitgeprobeerd, aangeschaft en geïmplementeerd. Meer dan 100 miljoen apparaten wereldwijd zijn verbonden met een LogMeIn-service.

Ga naar http://www.logmein.com voor meer informatie over de diensten en oplossingen van LogMeIn.

De pers kan contact opnemen met:
Allyson Pelletier, Director, EMEA Marketing
mailto:[email protected]
Tel: +31 205 521 820
LogMeIn B.V.,
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam
Nederland