(Persbericht) Dieren, 17 maart 2011 De Koffiethuiswinkel heeft van CaffਠParanàƒ  drie fantastische nieuwe koffiesoorten in huis. Eà©n ervan, de ´Espresso Italiano‘˜, is zelfs bekroond met een gouden medaille tijdens het ´Internationaal Koffieproeffestival 2008‘˜. De Espresso Italiano biedt qua smaak een rijke, uitgebalanceerde kop koffie van een selectie van de beste arabicabonen. Middelkrachtig, rijk van aroma, met fruit, chocolade- en bloementonen. Net als alle Paranàƒ  koffies worden de bonen van de Espresso Italiano langzaam gebrand, zodat de brander uit Rome de beste smaak kan toevoegen.

Behalve de prijswinnaar, is de ´Extra Bar Premium‘˜ en ´Decaffeinated‘˜ ingekocht. De ´Espresso Bar Premium‘˜ staat bekend om zijn tonen van fruit, kruiden, chocolade en hazelnoot. Heerlijk van smaak en een goede volle body. De cafeïnevrije koffie evenaart qua smaak met gemak koffies waar de cafeïne niet aan is onttrokken. De smaak is vol, met mooie tonen van chocolade en een licht fruitig accent, die zo kenmerkend is voor arabicabonen van hoge kwaliteit. Het cafeïnevrije product is ideaal voor mensen die geen cafeïne tot zich mogen of willen nemen.

Over de Koffiethuiswinkel.nl

De Koffiethuiswinkel.nl is in 2004 opgericht door Folkert Terpstra uit grote enthousiasme voor koffie. Het concept is de beste koffie, thee en accessoires aan te bieden. Vanuit een passie die maar doorgaat, treft u op onze website een weerspiegeling hiervan.

http://www.dekoffiethuiswinkel.nl/caffe-parana-cafeinevrije-koffiebonen-1000-p-2754.html

http://www.dekoffiethuiswinkel.nl/caffe-parana-extra-premium-koffiebonen-1000-p-2751.html

http://www.dekoffiethuiswinkel.nl/caffe-parana-espresso-italiano-koffiebonen-1000-p-2750.html