PERSBERICHT

Primeur: ondergoed dat de strijd aangaat met sinaasappelhuid
RJ Traditional Bodywear introduceert Cosmetic Wear

Gouda, 23 september 2009 Eindelijk is er een eenvoudige manier om iets te doen aan de sinaasappelhuid: RJ Traditional Bodywear introduceert in Nederland Cosmetic Wear, ondergoed dat voorzien is van miljoenen microcapsules met natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de buik, billen en benen binnen een maand aanzienlijk steviger en glanzender worden.

Waren voorheen de methodes om van sinaasappelhuid af te komen tijdrovend en duur, met RJ Cosmetic Wear is het voor elke vrouw mogelijk om zonder moeite de strijd aan te gaan met de onaangename putjes. RJ Cosmetic Wear (in de modellen short of capri) wordt onzichtbaar onder de kleding gedragen en geeft gedurende het dragen continue een mengsel van werkzame stoffen af aan de huid. Dit mengsel bestaat uit rhodysterol uit rode algen, zoete amandel met copaiba, rode wijnstokblad, flavenger, en paardenkastanjes. De combinatie van deze stoffen zorgt voor vermindering van de sinaasappelhuid en geeft er een mooie glanzende, stevige huid voor terug.
RJ Cosmetic Wear werd getest door een groep vrouwen van 25 jaar tot 55 jaar. Maar liefst 71% zag na enkele weken een gunstig effect op de sinaasappelhuid en allen gaven aan dat de broekjes comfortabel dragen.

De hele dag werken aan je figuur zonder enige inspanning is dus nu echt mogelijk, zeker nu de lange broeken voor de herfst weer uit de kast komen!

Over RJ Cosmetic Wear:
RJ Cosmetic Wear is in verschillende kleuren verkrijgbaar en door de elastische stof (90% microfibre polyamide, 10% elasthaan) zijn de twee maten voor iedereen passend. Het product behoudt zijn werking tot zo´n 20 handwasbeurten. RJ levert bijpassende strings zodat de short of capri minder vaak gewassen hoeft te worden en de werking langer gehandhaafd blijft.
De consumentenadviesprijs voor een short is à¢à¢â‚¬Å¡¬ 38,95. RJ Cosmetic Wear is verkrijgbaar via www.wearme.eu en bij de onafhankelijke drogist, beautysalon en kapper.

Over RJ Traditional Bodywear:
RJ Traditional Bodywear is een ondergoedmerk van de firma Engelvaart Bodywear in Gouda dat al meer dan 50 jaar actief is op het gebied van ontwerpen, produceren en distribueren van een compleet assortiment dames-, heren- en kinderondergoed. Naast RJ Bodywear leveren zij het label Beeren Bodywear. Voor meer informatie: www.RJbodywear.com