Alkmaar, 21 februari 2008 - Hoewel aan liefde soms geen gebrek, toch kunnen lustgevoelens veranderen, zeker in een aantal stadia van het leven. Iets wat te gemakkelijk geaccepteerd wordt. Er is nu een product op de markt dat verandering brengt. Met Scentuelle krijg je vanzelf zin.

Scentuelle benadert het medisch probleem van verminderde lustgevoelens via aromatherapie.

Het is een subtiele patch die je aan de binnenkant van je pols of mouw plakt. Door regelmatig te ruiken aan de lekkere geuren die vrijkomen wordt het deel van je hersenen geprikkeld dat de mate van geluk en plezier bepaalt, inclusief het seksueel verlangen. De synergie van een aantal unieke geuren stimuleert het libido!

 

Onderzoek is verricht in de Verenigde Staten onder een groep mannen in de leeftijdscategorie van 26 tot 65 jaar. Hiervan vond de helft van de mannen hun seksueel functioneren onder de maat en hadden hier reeds hulp voor gezocht. De meerderheid van deze groep (65%) kreeg tijdens het gebruik van Scentuelle weer meer seksueel verlangen dan voorheen, 60% ervoer daadwerkelijk frequentere seksuele activiteit.

Bijna 50% was daardoor meer tevreden over hun leven op seksueel gebied.

 

Een doosje Scentuelle bestaat uit voldoende patches om een maand lang te proberen. De geuren vervliegen in de lucht, er komt daardoor niets in de bloedbaan terecht. De patches kennen geen bijwerkingen.

Scentuelle is te verkrijgen via www.geurtherapie.nl.