(Persbericht) Zestien Eindhovense cafà©s gaan een samenwerking aan om het uitgaan in cafà©s in Eindhoven op de kaart te zetten. Ze nemen deel aan Kroegentocht.nl; een nieuw landelijk platform waar vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, sportteams of bedrijfsuitjes een gezellige kroegentocht kunnen reserveren. De groepen kunnen in alle deelnemende cafà©s goedkoper drinken en ze krijgen korting op een diner, workshops en op een taxirit naar huis. Eindhoven is de eerste stad waar de kroegentocht gelopen kan worden en heeft dus de primeur, maar er volgen snel meer steden.

Eindhoven op de kaart
Borrelen in een trendy cafà©, los gaan in een feestcafà©, ouwehoeren in een bruin cafà©, swingen in een danscafà©; in Eindhoven zijn veel verschillende cafà©s te vinden waar je een gezellige avond kunt beleven. Dit is uiteraard bekend bij de Eindhovenaren, maar Kroegentocht.nl laat ook mensen buiten Eindhoven kennis maken met de gezelligheid van de Lichtstad.

Gezellig à©n goedkoop
Het Kroegentocht.nl-team is op onderzoek uitgegaan en heeft zestien gezellige cafà©s in de binnenstad van Eindhoven geselecteerd. Dit gebeurt op korte termijn ook in diverse andere steden. Op kroegentocht gaan kost de consument niets extra‘˜s; de drankjes zijn zelfs goedkoper! Ook bieden diverse partijen korting aan op bijvoorbeeld workshops, een hotelovernachting en op andere activiteiten die een avondje uit compleet maken. Er kan gekozen worden uit verschillende kroegentochten, afhankelijk van hoe lang de groepen op pad willen.

Reserveren
Kroegentocht.nl; het ideale avondprogramma voor vrijgezellenfeesten, vriendengroepen, sportteams en bedrijfsuitjes. Vanaf nu is de kroegentocht in Eindhoven kosteloos te reserveren op www.kroegentocht.nl. Andere steden volgen op korte termijn.