De drie werelden die ´HET INTERIEURHUIS.NL‘˜ combineert vindt u in een industriële showroom waar wonen, design & styling vloeiend in elkaar overlopen. Waar bezoekers werkelijk deel van uit kunnen maken, kunnen voelen, kijken en beleven. U beweegt zich tussen design meubelen, exclusief gelimiteerde en eigen ontworpen kledingstukken omgeven door kleur en stijl. Een omgeving die inspireert en waar u gewoon kunt ZIJN. Een nieuwe wereld met passie. Een wereld voor mensen die weten wat zij willen.

Het Interieurhuis‘˜ heeft onlangs haar deuren geopend met de 100% Design on Stock showroom. Geen winkel van Design on Stock zelf, maar een initiatief en het Interieurhuis‘˜. Een showroom waar voor 100% uitsluitend Design on Stock wordt verkocht met veel kennis van zaken en een eerlijk en objectief interieuradvies vanuit de kennis van een kleurensysteem op een persoonlijke basis.

´Het Interieurhuis‘˜ heeft gekozen voor een toplokatie in het centrum van Nederland, op een steenworp afstand van Amsterdam, Utrecht en Het Gooi, in een industrieel pand met een sfeer waar je direct geïnspireerd wordt.

Inspirerend is vooral ook dat binnen het pand, stijlacademie deel uit maakt van het nieuwe concept. Stijlacademie geeft workshops op het gebied van persoonlijke kleuranalyse waar wordt getoond wat u kunt met kennis van uw persoonlijke kleuren en een vertaalslag kunt maken naar uw persoonlijke woonomgeving.

Zo wordt de veelzijdigheid, kennis en vakmanschap van de drie werelden vertaald in het nieuwe concept.

Aan de showroom, gevestigd op de Straatweg 156 te Breukelen is tevens binnenkort een 100% online website gekoppeld. Klanten kunnen straks een product van Design on Stock met maximaal 4 klikken op model, formaat of stofkeuze dag en nacht bestellen. Daarmee zet ´Het Interieurhuis‘˜ een flinke stap in de toekomst in vergelijking met bestaande branchegenoten van dit niveau.

Sterke kanten van het online concept van 'Het Interieurhuis‘˜ zijn snelle levering, service en vooral betaalbaar meubeldesign, 100 % van Nederlandse bodem.

Hetinterieurhuis.nl, Straatweg 156 te Breukelen (Ut) Tel; 0346- 26 31 26, is geopend van woensdag t/m zaterdag, van 12.00 tot 17.00 uur of op telefonische afspraak.

Voor meer info: www.hetinterieurhuis.nl www.7eventh.nl www.stijlacademie.nl