Persbericht
Utrecht 25 augustus 2009

Probleem veiligheid tijdens evenementen opgelost

Utrecht 25 aug. Kan de veiligheid tijdens evenementen weer gewaarborgd worden?
Na het incident van afgelopen zaterdag avond in Hoek van Holland heeft XL event dà© oplossing voor het waarborgen van de veiligheid tijdens evenementen.

Deze veiligheid wordt binnenkort waarheid wanneer XL event komt met het polsbandje van de toekomst. Zij zijn al geruime tijd bezig met de ontwikkelingen van de nieuwste technologie in polsbandjes waarbij de kans op calamiteiten geminimaliseerd wordt en
kan tijdens alle publieke evenementen, betaald en gratis, worden toegepast.

Door middel van dit polsbandje kan de positie van elke festival ganger in kaart worden gebracht en kan iedere evenementen locatie ingeladen worden in de computer.
Op deze manier wordt er een alarmmelding gegeven bij groepsvorming, bandjes fraude en kan er gezocht worden naar specifieke personen.
Ook kan de locatie-historie van een persoon worden opgezocht en daarmee de route die is afgelegd en de tijdstippen waar iemand op dat moment is geweest bekend worden gemaakt. Verder dienen de polsbandjes voor het toewijzen van toegestane zones, tellen van het aantal aanwezigen, het voldoen van betalingen, het identificeren van individuen en visualisatie van informatie. Het gebruik van deze bandjes optimaliseert dus de veiligheid van de deelnemers tijdens een evenement.
XL event kijkt op dit moment of het mogelijk is om het inschrijvingsproces te laten verlopen met Digi D.

XL event zal dit unieke concept binnenkort introduceren op de wereldrecord poging om de grootste Silent Disco ooit te houden. Op dit evenement in Utrecht zullen duizenden bezoekers afkomen om deze record poging te gaan vestigen.

Omdat iedere evenementen organisatie de veiligheid wil garanderen voor zijn deelnemers, is dit volgens XL event de oplossing voor veiligheid tijdens evenementen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

XL event
Monarchvlinderlaan 66
3544 DA Utrecht

Telefoon nummer: 030-2745029
E-mail: [email protected]
Website: www.xlevent.nl

Website: http://www.xlevent.nl