Heeft u problemen met uw webshop en heeft u ondersteuning hierbij nodig? Dan is de Magento Strippenkaart ideaal voor u! Deze strippenkaart een aantal weken geleden is geïntroduceerd door XIB Internet Marketing. Op 15 maart j.l. is er op het M-forum de volgende post geplaatst omtrent een issue met iDeal.

à¢â‚¬Å“ Vandaag is er een bug aan het licht gekomen doordat aan de issuer list van iDeal automatisch een extra bank is toegevoegd. Hierdoor is de standaard lijst in de database te lang geworden. Door de volgende query te draaien op je mysql database is het probleem opgelostà¢â‚¬.

Het probleem met iDeal is zoals u hierboven kunt lezen opgelost. Bent u ook op zoek naar een goede en snelle ondersteuning bij uw Magento webshop? Bij XIB staan designers, programmeurs, marketing en content medewerkers voor u klaar om u te helpen met uw Magento webshop.
De Magento strippenkaart houdt in dat u een strippenkaart kunt inkopen voor Magento support. Met deze strippenkaart betaald u enkel voor de vooraf ingekochte uren! Dit kan vanaf 2 uur tot maar liefst 36 uur! Natuurlijk biedt XIB een scherpe prijs met staffelkorting wanneer u meerdere uren ineens afneemt. De Magento strippenkaart is nu al vanaf € 149,- te verkrijgen op de website www.xibwebshops.nl . Het strippenkaart tegoed is een half jaar geldig, bij het tussentijds upgraden van de strippenkaart wordt dit automatisch verlengd.

Wilt u graag Magento support voor uw webshop?
Ga dan nu naar www.xibwebshops.nl en schaf de strippenkaart aan!