Op zaterdag 12 december was het productiebedrijf Fresh Vibes van acteur Armin Scheuten te gast op het jongerenfestival 'tegenweer' in Groenlo. Tegenweer is een podium voor jonge artiesten en kunstenaren waar de mogelijkheid geboden is om zijn werken te tonen.

Na aanleiding van een artikel in de krant en radiointerview over Fresh Vibes producties heeft Talie Wijlens, jongerenopbouwwerker voor oost gelre, contact gezocht met Armin Scheuten om zijn productiebedrijf voor te stellen. 'Het was wel de bedoeling de jongeren waarmee ik de producties maak in het zonnetje te zetten, te laten zien dat je ondanks de jonge leeftijd goed kan zijn in wat je doet' aldus Scheuten enthousiast.

Er werden producties van Fresh Vibes, maar ook andere films van jonge filmmakers voorgesteld waarin Scheuten een hoofdrol speelt. Ook kreeg Scheuten de mogelijkheid mee te werken aan de regie van een film over het festival. Maar ook een cameraman van Fresh Vibes was er oom een korte film over het evenement te maken. 'En we zijn er volgend jaar vast en zeker weer aanwezig' weet Scheuten.

bron:interview