Wouter Smook maakt sinds 1 juli 2010 officieel deel uit van het Profsgroep team in Houten. Als Sales Manager wordt hij verantwoordelijk voor het verbreden van het klantportfolio binnen de labels Salarisprofs (www.salarisprofs.nl) en HRMprofs (www.hrm-profs.nl). Daarbij zullen zijn skills als netwerker en new business specialist goed van pas komen. Binnen Profsgroep rapporteert Wouter aan Esther van der Born.

Salarisprofs en HRMprofs zijn gespecialiseerd in het detacheren van junior t/m senior specialisten en ervaren managers op het gebied van salarisadministratie en HR Management. Zij onderscheiden zich doordat zij kennis, continuïteit en capaciteit leveren, maar vooral omdat zij positief impact hebben op de organisatie waar zij mee samenwerken.

Wouter Smook
Voorheen was Wouter Smook Account Manager bij onder andere Yacht en Vierpas. Hij staat bij zijn klanten en de collega's waarmee hij werkte bekend als iemand die op zoek gaat naar een professionele, maar altijd persoonlijke benadering, iemand die op zoek gaat naar het menselijke. Met deze houding weet hij mensen te enthousiasmeren en te coachen.

Persoonlijk Professioneel
Wij hebben hem leren kennen als een prettige persoonlijkheid die een gedreven partner is met plezier in zijn werk. Hij manoeuvreert zich tussen klanten, collega's en consultants als een betrouwbare spin in het web die kennis deelt waar dat verrijkt, integriteit bewaakt omdat hij dat nodig acht en altijd bereikbaar blijft.
Profsgroep heeft in Wouter een professionele zakenpartner en een goede aanwinst voor het team gevonden!

Kijkt u voor meer informatie over Profsgroep en de verschillende labels op www.profsgroep.nl. Wouter zelf heeft ook een LinkedIn profiel op http://nl.linkedin.com/in/smook.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular