(Persbericht) Profile Tyrecenter Dronten is al sinds jaren gevestigd in Dronten. Ze zijn hyperspecialist in banden, velgen, auto-onderhoud en APK, maar ook op het gebied van autoaccessoires en onderdelen.

Per 1 april is Profile Tyrecenter verhuisd naar een nieuw pand aan de Dommel 56. In dit hypermoderne pand zijn de krachten gebundeld met de AST Groep. Een perfecte combinatie om een volledig aanbod te kunnen bieden voor elke doelgroep.

AST(Auto Shop Totaal) is een winkel totaal concept voor professionele autoshops, met 9 vestigingen in Nederland. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd op het gebied van car audio, navigatie, accessoires, velgen, banden, telecom, ritregistratie, veiligheid, elektronica, enz. Voor een ruim assortiment en een goed advies kan zowel de zakelijke klant als de consument bij AST terecht.

Naast een winkel met hoogwaardige producten beschikken de AST vestigingen over een werkplaats en goed getraind personeel dat op de hoogte is van de laatste mogelijkheden op het gebied van auto elektronica en accessoires.

Deze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold door de leveranciers van de gerenommeerde merken die de AST vestigingen voeren. Op dit moment heeft AST vestigingen in Borne, Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Emmen,Hardenberg, Lelystad, Nijverdal, Veenendaal en Vriezenveen.

Profile Tyrecenter Dronten en AST Dronten zijn gevestigd aan De Dommel 56, tel. 0321-313201.