(Persbericht) Houten, 26 augustus 2010. Vanaf augustus 2010 breidt Salarisprofs, onderdeel van Profsgroep, haar team verder uit met Werving & Selectie Consultant Miriam Gelderblom.

Werving & Selectie
Miriam Gelderblom is vanaf augustus 2010 verantwoordelijk voor de uitvoering van de Werving & Selectie activiteiten van Salarisprofs. Zij is in deze rol het centrale aanspreekpunt voor het klanten en kandidaten portfolio van Salarisprofs met betrekking tot het bemiddelen van functies op het gebied van salarisadministratie. Miriam heeft hiervoor veel ervaring opgedaan in diverse sales en recruitment functies.

Over Salarisprofs
Salarisprofs bestaat dit jaar vijf jaar. Salarisprofs helpt organisaties een optimaal en permanent functionerend salarisproces te realiseren of te behouden door het leveren van kennis, continuïteit en capaciteit in de vorm van consultancy, detachering, Werving & Selectie en ons kenniscentrum. Het aanstellen van Miriam Gelderblom als Consultant Werving & Selectie past dan ook goed bij de uitdagende groeiambities van Salarisprofs.
Kijkt u voor meer informatie op de website www.salarisprofs.nl of neem contact op met Esther van der Born, Business Manager Salarisprofs op telefoonnummer 088- 0909010.

Informatie voor de pers
Salarisprofs | Profsgroep
Yvonne Jansen
[email protected]