(Persbericht) à¢â‚¬Å“Doorbraak in kosten voor Lean opleidingen.à¢â‚¬

Breukelen, 25 oktober 2010

ProjectsOne heeft een doorbraak bereikt met de ontwikkeling van een effectieve Lean Management opleiding. De opleiding kenmerkt zich door het gebruik van een levensechte omgeving, het à¢â‚¬Å“bedrijfà¢â‚¬ GET REAL. De theorie wordt op deze manier direct toegepast in de praktijk. De opleiding omvat alle Lean tools en technieken welke u in staat stellen tot het zelfstandig verbeteren van efficiëntie en kosten in bedrijfsprocessen.

Resultaatgerichte aanpak
De Lean Management opleiding van ProjectsOne kent een unieke aanpak die zowel voor deelnemer als opdrachtgever een aantal grote voordelen biedt:
ï‘š§ Zeer goede balans tussen de methodische kant van Lean en de praktijk
ï‘š§ De opleiding is verdeeld over slechts drie dagen, waardoor u minder dagen uit het dagelijkse werk hoeft te verzuimen
ï‘š§ Een superieure kwaliteit/prijs verhouding
ï‘š§ Persoonlijke begeleiding van deelnemers

Inhoud
ï‘š§ Procesdefinitie en proces complexiteit
ï‘š§ Meetbaar maken van process improvement vraag
ï‘š§ Toekennen van labels per processtap
ï‘š§ Measurements per processtap
ï‘š§ Bepalen van optimale proces-oplossing binnen randvoorwaarden van de organisatie
ï‘š§ Ontwerpen van een nieuw, verbeterd proces
ï‘š§ Uitvoeren van een pilot met nieuwe proces

Opleiding voor deze tijd
In november 2010 start deze unieke Lean Management opleiding.
Tim de Werdt: à¢â‚¬De Lean Manager is gefocust op het goed en snel verwijderen van verspilling en het waarde toevoegen voor de klant.
Het programma is er met name op gericht om de deelnemers in staat te stellen om middels de Lean aanpak tot resultaten te komen. Na deze opleiding is de Lean Manager een waardevol bezit voor ieder bedrijf.à¢â‚¬

ï‘š§ Blok 1; 23 november 2010
ï‘š§ Blok 2; 13 en 14 december 2010

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.projectsone.nl

Over ProjectsOne
ProjectsOne levert en implementeert projecten in combinatie met opleidingen, waarmee de bedrijfsvoering verandert maar vooral verbetert. Dit gebeurt op 'Turn Key' en 'Fixed Price' basis waarmee wordt gegarandeerd dat organisaties direct de vruchten plukken van deze investering.

Als motto hanteert ProjectsOne "In à©à©n keer goed". Immers, als binnen een organisatie de juiste zaken in à©à©n keer goed gaan, stijgt de kwaliteit, dalen de kosten en worden processen stabiel en voorspelbaar. Hiermee wordt de waarde vergroot voor klanten en werknemers, en dat vertaalt zich naar betere bedrijfsresultaten.

Business Process Improvement, Lean, Six Sigma, Training, Projecten, Projectbegeleiding, Coaching.