Promoblinds uit Alphen aan de Rijn introduceert een totaal nieuw concept voor raamdecoratie. Onder dezelfde naam zet zij als eerste binnenzonwering in de markt met een totaal vernieuwde uitstraling. Promoblinds jaloezieën, lamellen of rolgordijnen kunnen worden bedrukt met elke gewenste afbeelding. Door deze nieuwe toepassing vormen Promoblinds ook een goed alternatief voor gevelreclame.

Het on demand bedrukken van jaloezieën en lamellen is nieuw. Promoblinds is de eerste leverancier in de wereld die elke gewenste afbeelding op raamdecoratie drukt. Hiermee hebben zij een unieke formule in handen. Promoblinds jaloezieën, lamellen of rolgordijnen zijn namelijk geschikt voor elk type afbeelding. Teksten, logo´s of foto´s, alles is mogelijk.

Dit maakt de raamdecoratie verkocht onder de naam Promoblinds erg interessant voor verschillende toepassingen. Vooral architectenbureaus en ondernemers die beperkt worden in het plaatsen van gevelreclame tonen interesse. Want reclame op binnenzonwering geeft zowel het interieur als het exterieur een exclusieve meerwaarde.

De jaloezieën en lamellen van het merk Promoblinds zijn daarnaast ook voor de particuliere markt buitengewoon interessant. De uitgebreide collectie kan namelijk tweezijdig worden bedrukt. Met een eigen ontwerp voor de binnen- à©n de buitenzijde. Ook kunnen geperforeerde jaloezieën die lichtdoorlaatbaar zijn moeiteloos worden voorzien van elke gewenste afbeelding, zodat op geheel unieke wijze een verlengstuk van het interieur wordt gecreëerd.

Geïnteresseerde bedrijven, retailers of particulieren vinden op de website www.promoblinds.nl meer informatie. De afbeeldingen op de website geven een beeld van de vele toepassingsmogelijkheden. Het zelf ontwerpen en bestellen vanaf de website is bovendien heel eenvoudig.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular