(Persbericht) Staat u vaak op een beurs voor uw bedrijf, goed doel of vereniging? Promotie kan uw kansen op succes enorm vergroten. Mensen denken bij het plannen van een beursbezoek vaak aan de aankleding, positie en mensen maar de promotiemiddelen worden vaak pas laat aangeschaft en minder serieus genomen. Toch zit hier een verborgen kracht in die nog lang na uw beurs of evenement kan doorwerken!

Relevantie
Belangrijk bij het kiezen van geschenken is de relevantie van het betreffende geschenk. Standaard geschenken als een aansteker of een pen doen het vaak goed maar iets meer persoonlijks verbreed de klantrelatie aanzienlijk. Bent u bijvoorbeeld bandenhandelaar is een sleutelhanger in de vorm van een buitenband altijd leuk. Of wat dacht u van een paar slippers gemaakt uit gerecyclede autobanden. Op deze manier brengt u iets van het bedrijf samen met de promotie, en het mooie is dat ook de klant die relatie zal maken.

Aantal
U zult ook een afweging moeten maken tussen de aantallen en de prijs. Natuurlijk heeft u slechts een bepaald budget per beurs beschikbaar en u zult hier het beste uit moeten halen! Wij adviseren u om toch te kiezen voor kwalitatieve producten, dit omdat mensen anders misschien een relatie tussen de producten en uw kwaliteit zien. Natuurlijk bieden wij kwalitatieve producten aan tegen een scherpe prijs.

Creativiteit
Geen creatief idee? Geen probleem, wanneer u niet goed weet hoe u het beste promotie kunt maken is het altijd mogelijk om met een van onze verkopers te praten. Zij zijn vaak bezig met promotionele zaken en h ebben veel ervaring op dit gebied. De kans dat u samen met ons een leuk en succesvol idee kunt bedenken is dermate groot dat wij hier als bedrijf steeds meer trots op zijn.

Promothing
Kortom wanneer u een beurs of evenement heeft kunt u terecht bij www.promothing.nl . Door onze persoonlijke benadering en aandacht voor de klant bieden wij u een ervaring waar u echt beter van word. Want wij zijn niet tevreden tot u tevreden bent!