Zaterdag 2 januari heeft Kassa haar uitzending besteed aan verschillende afvalmethoden. Hieruit kwam het proteinedieet als het meest succesvol uit de bus. De deelnemers zijn maar liefst 12% van het lichaamsgewicht verloren. Dit komt overeen met de resultaten van deelnemers aan @ease4life. Ook onze deelnemers bereiken goede resultaten met het proteinedieet.
Tijdens de uitzending werd aangegeven door een diëtist, dat een proteinedieet erg succesvol is, maar dat het nog veel belangrijker is, dat het resultaat wordt vastgehouden, en dat men niet terugvalt in oude gewoonten zodra men stopt met de proteineproducten. En daarin onderscheid zich nu het proteinedieet van @ease4life.

@ease4life heeft het proteinedieet opgebouwd in fasen, zodat de stofwisseling niet verstoord wordt. De eerste fase, waarin alleen proteineproducten worden gebruikt in combinatie met groenten duurt 2 weken. Daarna leert @ease4life haar deelnemers voeding te gebruiken, waarbij je nog steeds afvalt. Als een deelnemer zijn/haar streefgewicht heeft bereikt, blijft @ease4life ondersteunen. Er wordt aangegeven welke hoeveelheid voeding men per dag kan eten en dit is voor iedereen op maat (afhankelijk van sexe, lengte, gewicht, beroep en sport). Dit alles wordt volledig online aangeboden en ondersteund met tips en lekkere recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. De diëtisten van @ease4life zijn elke dag bereikbaar. 7 dagen per week worden vragen via de mail binnen 24 uur beantwoord en telefonisch op werkdagen van 8.30-17.00.

Er is dus wel degelijk een proteinedieet waarbij je door professionele diëtisten online ondersteund wordt en dat je helpt om het gewichtsverlies op lange termijn vol te houden.
Kijk voor informatie op: www.ease4life.nl of bel met 1 van onze diëtisten op 0165-587491