(Persbericht) Pullman Brussels Airport wordt Golden Tulip
Strategische uitbreiding voor groeiende hotelgroep

Amersfoort, 28 februari 2011 Pullman Brussels Airport Hotel te Diegem verandert per 1 maart 2011 van eigenaar en wordt op die datum overgenomen van Accor. De naam Pullman Brussels Airport verandert in Golden Tulip Brussels Airport. Met de uitbreiding verstevigt Golden Tulip, onderdeel van Louvre Hotels, haar positie in de Belgische markt.

Golden Tulip Brussels Airport
Het hotel zal na een renovatie van de buitenzijde en het restaurant binnenkort feestelijk worden heropend. Het Golden Tulip Brussels Airport hotel heeft 125 hotelkamers verdeeld over twee verdiepingen, een restaurant, hotelbar en moderne vergaderfaciliteiten. Tevens biedt het hotel een fitness, spa en een (buiten)zwembad. Gasten kunnen per shuttleservice van en naar de luchthaven worden gebracht (5 minuten). Het hotel ligt op zichtlocatie van de Brusselse ring in Diegem en op 10 minuten afstand van het centrum van de stad (vlakbij de NAVO).

Uitbreiding
Vorige maand kondigde Golden Tulip ook al de bouw van Tulip Inn Eindhoven Airport aan. Haike Blaauw, Senior Vice President Golden Tulip Hospitality Group: "De uitbreidingen passen heel goed in de plannen van Golden Tulip om een steviger positie te krijgen in de grote steden en dan met name op luchthavens. Brussels Airport is daarom voor ons een zeer geschikte locatie en hiermee realiseren we direct ook een betere dekking van Golden Tulip in België." Aldus Haike Blaauw. Golden Tulip heeft nog 2 andere hotels in België: Golden Tulip Bero in Oostende en Golden Tulip De‘˜ Medici in Brugge.

Over Golden Tulip Hospitality Group
Met bijna 50 jaar ervaring als franchiseonderneming, is Golden Tulip Hospitality Group uitgegroeid tot een hospitality bedrijf dat diensten aanbiedt in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 180 hotels en een totaal van 27.000 kamers in meer dan 40 landen wereldwijd.
De merken Tulip Inn (drie sterren), Golden Tulip (vier sterren) en Royal Tulip (vijf sterren), bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch.
Golden Tulip is onderdeel van de Louvre Hotels Group die de merken Premiere Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige voert. De totale portfolio bestaat uit zo‘˜n 1.100 hotels met een totaal aan 83.000 kamers in alle hotelcategorieën.
Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.