(Persbericht) Het is alweer het derde jaar dat Pure & Timeless speciaal voor Stichting Pink Ribbon een collectie roze sieraden heeft laten maken. ´Oktober = Pink Ribbon maand‘˜. Deze keer gaat Nederlands grootste online verkoper in parels en sieraden voor luxe, poederroze Zuidzeeschelpparels van maar liefst 10 mm doorsnede.

Deze tijdloze, schelpparels zijn vervaardigd uit de oesterschelp van de Zuidzeeparel, hebben een zeer hoge glans en zijn perfect rond. Er is een complete lichtroze set bestaande uit een parelcollier, parelarmband en bijpassende pareloorstekers gezet op 925 Sterling zilver. Niet allen geweldig om te dragen bij een klassieke of zakelijke outfit maar deze winter ook supertrendy in combinatie met oestergrijs, paars en roze. Deze set kost Euro 69,95 en van dit bedrag gaat Euro 28,00 direct naar Stichting Pink Ribbon. Dit is een percentage van maar liefst 40%!

Natuurlijk zijn alle parelsieraden uit de set ook los verkrijgbaar, van elk verkocht sieraad gaat steeds 40% van het aankoopbedrag naar Pink. Door deze sieraden te bestellen op www.pureandtimeless.nl Is men niet alleen in het bezit van prachtige juweeltjes ook zorg je ervoor dat Stichting Pink Ribbon met deze bijdrage zich kan blijven inzetten voor vrouwen met borstkanker. De stichting heeft als doel het aantal vrouwen dat borstkanker krijgt te verminderen, vroege diagnose te bevorderen en de zorg voor patiënten en hun omgeving te verbeteren.

Nog even de sieraden op een rij; Koopt men het prachtige parelcollier van Euro 39,95 dan schenken we Euro 16,00 aan Pink Ribbon, de luxe armband kost los Euro 27,50 en is goed voor een Pink Ribbon bedrag van Euro 11,00 en natuurlijk mogen de oorstekers niet ontbreken, slechts Euro 14,95 in aankoop en een bijdrage aan Pink van Euro 6,00. Natuurlijk worden alle bestelde roze sieraden gratis verpakt in een luxe roze verpakking.

Niet alleen leuk om zelf te kopen maar denk ook eens aan roze parelsieraden in ´de zak van Sinterklaas‘˜ of ´onder de kerstboom‘˜, natuurlijk is het ook mogelijk om deze roze parelsieraden te bestellen in grotere aantallen voor het personeel of zakelijke relaties. Een mooi kerstgeschenk à©n extra steun voor Stichting Pink Ribbon. Informeer naar de mogelijkheden bij [email protected] Voor meer informatie over het werk van de stichting en onze en andere acties kijkt men op www.pinkribbon.nl