De Vrouw Centraal

Pure & Timeless is importeur en leverancier van parelsieraden. Een parel is een natuurlijk product en staat symbool voor puurheid en schoonheid. De parelsieraden van Pure & Timeless worden door vrouwen voor vrouwen vervaardigd. Bij Pure & Timeless staat de vrouw centraal, als klant maar ook in de organisatie.

Steuntje in de rug Stichting Pink Ribbon

Pure & Timeless wil graag iets betekenen voor vrouwen en geeft graag een extra steuntje in de rug. Door het steunen van de Stichting Pink Ribbon, dà© stichting die zich inzet voor vrouwen met borstkanker hoopt Pure & Timeless veel vrouwen te kunnen bereiken. Maar liefst 1 op de 8 vrouwen krijgt in haar leven te maken met borstkanker. De Stichting Pink Ribbon mag zich verheugen in een blijvend groeiende populariteit en belangstelling. Dit laat zich voor een belangrijk deel verklaren uit het feit dat de Stichting een positieve boodschap uitdraagt, zich richt tot de samenleving in zijn geheel en zeer beslist niet alleen tot patiënten, een duidelijk gevoel van herkenning biedt en zich weet te profileren als een organisatie voor mensen, gedragen door mensen. Per slot krijgt iedereen in zijn leven wel een keer te maken met borstkanker, als niet zelf, dan wel iemand in de naaste omgeving.

Pink Ribbon Aktie Armband

Speciaal voor de Pink Ribbon Aktie is door Pure & Timeless een prachtige parelarmband geselecteerd. Door aankoop van de parelarmband steunt men Pink Ribbon. De parelarmband is opgebouwd uit grillige roze zeeschelp en ivoorwitte zoetwaterparels. De sluiting is verzilverd. De armband kost tot eind 2008 slechts 6,50 Euro en hiervan gaat maar liefst 5,00 Euro naar de Stichting ´Pink Ribbon´. De prijs van deze armband is bewust laag gehouden zodat veel vrouwen de mogelijkheid hebben de armband aan te schaffen. Pure & Timeless maakt uiteraard geen winst op de armband. Door het dragen van deze roze parelarmband maakt men tevens andere vrouwen bewust van Stichting Pink Ribbon en het bespreekbaar maken van borstkanker in de omgeving.

Parelsieraden

Het dragen van echte parelsieraden geeft een vrouw meer uitstraling en zelfvertrouwen, anders dan bij imitatie, metalen of plastic sieraden. De collectie van Pure & Timeless bestaat uit parelkettingen, parelsnoeren, oorbellen met parels, parelarmbanden en haardecoraties met parels en kristal. Voor aanstaande bruiden heeft Pure & Timeless een speciale bruidscollectie met elke maand nieuwe modellen. Deze bruidscollectie is ook verkrijgbaar via bruidsmodezaken in Nederland en Belgie. Pure & Timeless heeft als doel zoveel mogelijk vrouwen te laten kennismaken met echte parelsieraden, niet alleen de klassieke snoeren maar ook de nieuwste trendy parelcolliers en complete sets.

Informatie/Bestellen

Voor meer informatie over de Pink Ribbon Aktie en parelsieraden kijkt men op;

www.pureandtimeless.nl

http://www.pureandtimeless.nl/webshop/pink-ribbon-aktie-armband-p-454.html

[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular