(Persbericht) Hoofddorp, 3 mei 2011 QlikTech (NASDAQ: QLIK), specialist in Business Discovery user-driven Business Intelligence, organiseert op woensdag 25 mei disQover 2011. Deze dag staat volledig in het teken van kennisdeling en best practices over Business Discovery. Bij deze nieuwe vorm van Business Intelligence staat de eindgebruiker en diens persoonlijke analysebehoefte centraal.

disQover 2011 brengt iedereen met interesse voor Business Intelligence bij elkaar. Doel is om met behulp van Business Discovery gezamenlijk nieuwe innovatieve manieren te ontdekken die zorgen voor een overgang van data-gedreven beslissingen naar op feiten gebaseerde beslissingen. De rol van consumententechnologie is hierbij niet meer weg te denken. Dergelijke technologische toepassingen maken daarom, net als in ons dagelijkse leven, een belangrijk onderdeel uit van het programma van disQover. Verschillende klanten zullen daarnaast toelichten wat Business Discovery voor hen in de praktijk betekent.

Het Programma
10.00 Welkomstwoord
10.15 Business Discovery - How Does It Impact Your Business
Les Bonney, Chief Operating Office
10.45 QlikView Business Discovery Platform - Bridging The Gaps
Anthony Deighton, Senior Vice President Products
11.45 Start break-out sessies
QlikView in Depth, QlikView for beginners en QlikView partners
QlikTalks door Zurich Insurance en UNIT4
12.45 Lunch
14.15 Vervolg break-out sessies
QlikView in Depth, QlikView for beginners en QlikView partners
QlikTalks door Essent, Deloitte en UWV
16.45 Gastspreker
Perry McCarthy, The Original Stig

Aanmelden en locatie
Het seminar is gratis toegankelijk en vindt plaats op 25 mei in Het World Forum, Churchillplein 10 in Den Haag. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.qlikview.nl/disqover2011. Hier kunt u zich ook inschrijven voor de verschillende break-out sessies.

---------------------------------------

Over QlikTech
QlikTech (NASDAQ: QLIK) is een leider in Business Discovery, oftewel user-driven Business Intelligence (BI). De krachtige en toegankelijke Business Discovery oplossing QlikView slaat een brug tussen traditionele BI-oplossingen en stand-alone bedrijfsapplicaties. QlikView biedt gebruikers intuïtieve gebruiksvriendelijke analyses. Dankzij de pioniersrol van QlikTech in in-memory associatieve zoektechnologie worden gebruikers niet beperkt door voorgedefinieerde vragen, wat normaal is binnen traditionele applicaties, maar kunnen zij informatie juist vrij onderzoeken. QlikView Business Discovery werkt met bestaande BI-applicaties en voegt nieuwe mogelijkheden toe, zoals inzicht voor iedereen, real-time analyses zonder wachttijden, mobiliteit, de gebruiksvriendelijkheid van een app, de mogelijkheid data te combineren en samen te voegen, en een nieuw niveau van informatiedeling en samenwerking. In tegenstelling tot traditionele applicaties kan QlikView binnen enkele dagen of weken worden geïmplementeerd, in plaats van in maanden, jaren of uiteindelijk helemaal niet. Het hoofdkantoor van QlikTech is gevestigd in Radnor, Pennsylvania. QlikTech heeft wereldwijd vestigingen die samen meer dan 18.000 klanten in ruim 100 landen bedienen. Ga voor meer informatie naar www.qlikview.com.

Meer informatie:
Marcommit PR
Eline Visser
T 035-5822730
E [email protected]