(Persbericht) Hoofddorp, 21 oktober 2010 QlikTech (NASDAQ: QlikView), leverancier en ontwikkelaar van de Business Intelligence oplossing QlikView, organiseert op 9 november in Putten het seminar Change Your World met als thema ´World Megatrends en QlikView Business Intelligence‘˜. Tijdens dit seminar laat trendwatcher van het jaar 2009, Adjiedj Bakas, op humoristische en prikkelende wijze zien welke belangrijke rol trends innemen in de dagelijkse bedrijfsvoering en hoe je trends kunt gebruiken om nog beter te werk te gaan op het gebied van IT, finance en HR.

QlikTech laat daarnaast aan de hand van klantverhalen en break-out sessies zien hoe Business Intelligence het bedrijfsleven op elke vraag over de impact van trends antwoord kan geven. De tijd van gissen en gokken is voorbij en snelle beslissingen op het gebied van finance, HR en IT kunnen worden genomen op basis van betrouwbare en heldere analyses. Het verbeteren van operationele rapportageprocessen, het optimaal beheren van werkkapitaal en het verhogen van werknemersproductiviteit zijn hiervan slechts enkele voorbeelden.

Aanmelden en locatie
Het Change Your World seminar vindt plaats van 09.30 uur tot 13.30 uur, inclusief lunch, op Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13 te Putten. Aanmelden voor dit gratis seminar kan via http://www.jibe-group.com/nl/marketing-services/seminar-world-megatrends-en-qlikview-business-intelligence-met-adjiedj-bakas.

---------------------------

Over QlikTech
De krachtige en toegankelijke Business Intelligence oplossing van QlikTech stelt organisaties in staat om betere en snellere beslissingen te nemen. Het product QlikView levert enterprise-class analyses en eenvoudige zoekfuncties met hetzelfde gebruiksgemak als kantoorsoftware. De in-memory associatieve zoektechnologie, waarin QlikTech een pioniersrol vervult, maakt real-time berekeningen die business professionals inzicht verschaft door middel van intuïtieve data exploratie. Anders dan met traditionele Business Intelligence biedt QlikView een terugverdientijd van dagen of weken, in plaats van maanden, jaren of zelfs helemaal niet. QlikView kan worden ingezet op locatie, in de cloud, op een laptop of op een mobiel apparaat voor à©à©n enkele gebruiker tot de grootste internationale onderneming. Het hoofdkantoor van QlikTech (NASDAQ:QLIK) staat in Radnor, Pennsylvania. QlikTech heeft wereldwijd vestigingen en een netwerk van meer dan 1.100 partners die samen meer dan 13.000 klanten in ruim 100 landen wereldwijd bedienen. Ga voor meer informatie naar www.qlikview.com.

###

QlikTech en QlikView zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van QlikTech International AB. Andere hier gebruikte bedrijfsnamen, productennamen en bedrijfslogo‘˜s zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
Tel. 035-5822730
E-mail: [email protected]