(Persbericht) Hoofddorp, 12 mei 2011 QlikTech (NASDAQ: QLIK), specialist in Business Discovery user-driven Business Intelligence, stelt Jeannine Boot (38) aan als Marketing Director Benelux, Oost-Europa, Turkije en Israël. In deze functie heeft zij als voornaamste doel het uitrollen van de groeistrategie en het positioneren van QlikView als user-driven Business Intelligence (BI) oplossing, die een brug slaat tussen traditionele BI-oplossingen en stand-alone bedrijfsapplicaties.

Jeannine is een ervaren marketing- en communicatieprofessional binnen het ICT-domein. Zo was zij onder andere Senior Marketing Manager bij salesforce.com. Hier leverde ze een succesvolle bijdrage aan het opzetten en positioneren van de organisatie in de Benelux en de Nordics, door de sales- en marketingteams met haar expertise te ondersteunen. Daarnaast was zij eigenaar van consultancy en marketingcommunicatie bureau Blue Sparkle en was zij werkzaam bij Siebel Systems en update.com.

à¢â‚¬Å“Ik ben zeer enthousiast over mijn aanstelling bij QlikTechà¢â‚¬, aldus Jeannine Boot. à¢â‚¬Å“QlikTech is een ambitieuze en innovatieve organisatie met een unieke benadering van BI. Daarnaast spreekt de diversiteit in de regio‘˜s waarvoor ik verantwoordelijk ben mij erg aan. Niet alleen heb je te maken met verschillende culturen, ook de volwassenheid van de markt verschilt enorm. Hierdoor is het uitrollen van een groeistrategie voor elk land weer anders. Het enthousiasme van de klanten over onze QlikView oplossingen maakt het voor mij extra leuk om voor deze organisatie te werken.à¢â‚¬

---------------------------

Noot voor de redactie: Bijgevoegd vindt u een hoge resolutie afbeelding van Jeannine Boot, Marketing Director Benelux, Oost-Europa, Turkije en Israël bij QlikTech.

Over QlikTech
QlikTech (NASDAQ: QLIK) is een leider in Business Discovery, oftewel user-driven Business Intelligence (BI). De krachtige en toegankelijke Business Discovery oplossing QlikView slaat een brug tussen traditionele BI-oplossingen en stand-alone bedrijfsapplicaties. QlikView biedt gebruikers intuïtieve gebruiksvriendelijke analyses. Dankzij de pioniersrol van QlikTech in in-memory associatieve zoektechnologie worden gebruikers niet beperkt door voorgedefinieerde vragen, wat normaal is binnen traditionele applicaties, maar kunnen zij informatie juist vrij onderzoeken. QlikView Business Discovery werkt met bestaande BI-applicaties en voegt nieuwe mogelijkheden toe, zoals inzicht voor iedereen, real-time analyses zonder wachttijden, mobiliteit, de gebruiksvriendelijkheid van een app, de mogelijkheid data te combineren en samen te voegen, en een nieuw niveau van informatiedeling en samenwerking. In tegenstelling tot traditionele applicaties kan QlikView binnen enkele dagen of weken worden geïmplementeerd, in plaats van in maanden, jaren of uiteindelijk helemaal niet. Het hoofdkantoor van QlikTech is gevestigd in Radnor, Pennsylvania. QlikTech heeft wereldwijd vestigingen die samen meer dan 18.000 klanten in ruim 100 landen bedienen. Ga voor meer informatie naar www.qlikview.com.

Meer informatie:
Marcommit PR
Eline Visser
Tel. 035-5822730
E-mail: [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular