(Persbericht) Hoofddorp, 8 november 2011 QlikTech (NASDAQ: QLIK), specialist in Business Discovery user-driven Business Intelligence, heeft Vincent Peters aangesteld als Vice President en Managing Director van de organisatie in de Benelux, Oost-Europa, Rusland, Turkije en Israël. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het management van de gehele operatie, waaronder sales & marketing, pre-sales, professional services en educatie. QlikView overbrugt de kloof die ontstaan is tussen de wensen van de markt en de prestaties van traditionele BI-oplossingen. Het is Vincent‘˜s doel om deze positionering in de hele regio nog sterker neer te zetten en hierdoor te groeien in zowel de mid-market als het enterprise-segment.

Vincent Peters werkte gedurende zijn hele carrià¨re voor snelgroeiende organisaties binnen een internationaal speelveld. Zo begon hij zijn loopbaan als consultant bij Oracle, waarna hij zich verder ontwikkelde in internationale sales- en managementfuncties bij bedrijven als Siebel Systems, Cramer (nu onderdeel van Amdocs) en Intralinks.

à¢â‚¬Å“De softwaremarkt is een opwindende markt die zich kenmerkt door snelle groei. Het feit dat QlikTech een partij is met een visie spreekt me enorm aan. Ze hebben ervoor gekozen om iets fundamenteel anders te doen binnen een markt waarin bestaande spelers worden opgekocht of worstelen met een historie van implementaties en systemen gebaseerd op verouderde architectuur. Bovendien herken je de mensen bij QlikTech stuk voor stuk aan hun focus, professionaliteit en hun open en integere houding. Een ambitieuze en succesvolle club, waar ik graag deel van uitmaak en leiding aan geefà¢â‚¬, aldus Vincent Peters.

---------------------------

Over QlikTech
QlikTech (NASDAQ: QLIK) is een leider in Business Discovery, oftewel user-driven Business Intelligence (BI). De krachtige en toegankelijke Business Discovery oplossing QlikView slaat een brug tussen traditionele BI-oplossingen en stand-alone bedrijfsapplicaties. QlikView biedt gebruikers intuïtieve gebruiksvriendelijke analyses. Dankzij de pioniersrol van QlikTech in in-memory associatieve zoektechnologie kunnen gebruikers, in tegenstelling tot een beperking door voorgedefinieerde vragen, informatie juist vrij onderzoeken. QlikView Business Discovery werkt met bestaande BI-applicaties en voegt nieuwe mogelijkheden toe, zoals inzicht voor iedereen, real-time analyses zonder wachttijden, mobiliteit, de gebruiksvriendelijkheid van een app, de mogelijkheid data te combineren en samen te voegen, en een nieuw niveau van informatiedeling en samenwerking. In tegenstelling tot traditionele applicaties kan QlikView binnen enkele dagen of weken worden geïmplementeerd, in plaats van in maanden, jaren of uiteindelijk helemaal niet. Het hoofdkantoor van QlikTech is gevestigd in Radnor, Pennsylvania. QlikTech heeft wereldwijd vestigingen die samen meer dan 22.000 klanten in ruim 100 landen bedienen. Ga voor meer informatie naar www.qlikview.com.
###

QlikTech en QlikView zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van QlikTech International AB. Andere hier gebruikte bedrijfsnamen, productennamen en bedrijfslogo‘˜s zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ellis Akkermans
T 035-5822730
E [email protected]