(Persbericht) QlikTech lanceert nieuw programma tijdens het Qonnections Partner Summit

Hoofddorp, 5 april 2011 QlikTech (NASDAQ: QLIK), specialist in Business Discovery - user-driven Business Intelligence, kondigt nieuwe uitbreidingen aan in het Solution Provider Programma Qonnect. De uitbreidingen hebben als doel de partners nog meer voordeel te bieden bij het inzetten van de gebruiksvriendelijke QlikView technologie en hen meer middelen te bieden om groei te stimuleren. Door partners een betere structuur en gerichte begeleiding te bieden realiseren zij voordelen, zoals alomvattende sales, marketing en technische hulpmiddelen en toegankelijke trainingen. Deze aanpak verzekerd tevens dat zij over de vereiste vaardigheden beschikken en voldoen aan de programma-eisen. Het nieuwe programma wordt tijdens het Qonnections Partner Summit, gehouden van 3 tot en met 6 april in Miami, aan de partners gepresenteerd.

Het nieuwe programma biedt:
à¢â‚¬¢ Self-serve training. Dit maakt het mogelijk dat partners sneller en effectiever worden getraind. Het aanbod omvat een geherstructureerde en geavanceerde live, on-demand content bibliotheek die beschikbaar is voor duizenden partners wereldwijd, waardoor het gemakkelijk wordt om relevante informatie te verkrijgen wanneer dit nodig is.
à¢â‚¬¢ Uitgebreide producttrainingen. Deze worden verzorgd door QlikTech Education Services, evenals de Value and Skills training voor partners. De trainingen zijn ontworpen om partners te helpen snel klaar te zijn om de markt te bedienen, waardoor zij snel rendement uit de onderwijsinvestering realiseren. Verder garandeert de QlikView certificering dat partners worden erkend voor hun competenties.
à¢â‚¬¢ Marketingvoordelen, zoals dienstverlening, content, financiering en ondersteuning. Bevorderen de versnelling van de groei van partners door middel van gerichte gezamenlijke marketinginspanningen. QlikTech blijft investeren in de ontwikkeling van marketingdienstverlening die partners in staat stelt om de juiste prospect, op het juiste moment, met de juiste boodschap te benaderen.
à¢â‚¬¢ Het bonus-marge programma is een nieuw onderdeel in het Qonnect programma. Partners kunnen extra marge behalen door verkoopkansen te kwalificeren en door meer te investeren in geselecteerde aspecten van hun QlikView business.

à¢â‚¬Å“De samenwerking met QlikTech is niet alleen een strategische stap voor ons bedrijf, maar stelt ons ook in staat om onze klanten variërend van klein tot middel groot meer inzicht te bieden bij het maken van beslissingen die hun prestaties verbeterenà¢â‚¬, aldus Ronny Beckers, directeur van Credon. à¢â‚¬Å“De training, ondersteuning en begeleiding die het Qonnect Partner Programma biedt, heeft onze kennis van de industrie verbeterd en stelt ons in staat om de beste Business Discovery oplossing op de markt te bieden.à¢â‚¬

-----------------------
Over QlikTech
QlikTech (NASDAQ: QLIK) is een leider in Business Discovery, oftewel user-driven Business Intelligence (BI). De krachtige en toegankelijke Business Discovery oplossing QlikView slaat een brug tussen traditionele BI-oplossingen en stand-alone bedrijfsapplicaties. QlikView biedt gebruikers intuïtieve gebruiksvriendelijke analyses. Dankzij de pioniersrol van QlikTech in in-memory associatieve zoektechnologie worden gebruikers niet beperkt door voorgedefinieerde vragen, wat normaal is binnen traditionele applicaties, maar kunnen zij informatie juist vrij onderzoeken. QlikView Business Discovery werkt met bestaande BI-applicaties en voegt nieuwe mogelijkheden toe, zoals inzicht voor iedereen, real-time analyses zonder wachttijden, mobiliteit, de gebruiksvriendelijkheid van een app, de mogelijkheid data te combineren en samen te voegen, en een nieuw niveau van informatiedeling en samenwerking. In tegenstelling tot traditionele applicaties kan QlikView binnen enkele dagen of weken worden geïmplementeerd, in plaats van in maanden, jaren of uiteindelijk helemaal niet. Het hoofdkantoor van QlikTech is gevestigd in Radnor, Pennsylvania. QlikTech heeft wereldwijd vestigingen die samen meer dan 18.000 klanten in ruim 100 landen bedienen. Ga voor meer informatie naar www.qlikview.com.

Meer informatie:
Marcommit PR
Jennifer Korbijn
Tel. 035-5822730
E-mail: [email protected]