(Persbericht) De Qstarz CR-Q1100P GPS Tracking Geodata Recorder is specifiek ontworpen voor de zakelijke markt. En heeft een zeer uitgebreide inzetbaarheid. De CR-Q1000P legt alle geografische data feilloos vast in zijn uitgebreide interne geheugen. Deze data kan vervolgens uitgelezen worden voor nadere analyse. Op basis van de analyse resultaten kunnen commerciële en efficiëntie bevorderende beslissingen worden genomen.

Betrouwbare GIS data verzameling voor zeer uiteenlopende toepassingen

Zeer uitgebreide toepassing
Bij de toepasbaarheid van de CR-Q1100P kan gedacht worden aan GIS data verzameling ten behoeve van research doeleinden. Of bijvoorbeeld wagenparkbeheer (besparing brandstof verbruik, route optimalisatie). Voorts kan de CR-Q1100P ingezet worden bij de afgifte van pakketten of telefoonboeken. De Bezorgen drukt bij afgifte van het pakket op de POI knop ter verificatie van de uitlevering.

Configuratie naar wens
Het apparaat kan naar wens en behoefte worden geconfigureerd. Andere eigenschappen van de CR-Q1100P zijn een lange operationele batterijduur, energie besparende instellingen, robuuste IPX-3 waterbestendige behuizing en een POI (Points of Interest) knop waarmee bepaalde locaties gemarkeerd kunnen worden.

Inclusief uitgebreide software
De CR-Q1100P wordt geleverd met software, gebaseerd op een database structuur. Routes kunnen geprojecteerd worden in Google Maps en er kan diverse statistische informatie in beeld worden gebracht. Voorts kan de vastgelegde data in het gewenste formaat geëxporteerd worden naar een computer..

Qstars Inc. Taiwan
Het Taiwaneze Qstarz Inc. levert hoogwaardige consumentenproducten met GPS- en Bluetooth-technologie. De Bluetooth GPS producten zijn in diverse Media in binnen -en buitenland onderscheiden met diverse awards. Innovativiteit, kwaliteit en gebruiksgemak zijn de speerpunten in het productbeleid van Qstarz.

De Qstarz CR-Q11000P is in Nederland verkrijgbaar via Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs van de CR-Q1100P bedraagt € 149,99 (incl. btw). Meer specificatie informatie over dit product is voorhanden op: www.digitrading.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit artikel en de CR-Q1100P GPS Geodata Recorder kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected] © '07 DigiTrading.nl All rights reserved.