Qstarz GF-Q900 QFinder GPS BackTrack Locatie Vinder, uw onmisbare digitale compagnon in elk vreemd gebied

Vind feilloos de weg terug naar maximaal 4 vastgelegde locaties!

Heeft uw richtingsgevoel in een vreemde stad u ook wel eens in de steek gelaten? Heeft u ooit urenlang gezocht naar uw auto na een dagje winkelen? Waar was het afgesproken verzamelpunt ook alweer of uw hotel of de locatie van het laatste metro -of busstation waar u laatstelijk was uitgestapt? Met de Qstarz GF-Q900 voorkomt u dit soort dwaaltochten. U slaat snel en eenvoudig tot maximaal 4 locaties op met deze BackTrack GPS. Aan de hand van de pijl aanduiding op het LCD scherm, loodst de GF-Q900 u eenvoudig terug naar de opgeslagen locaties. Bovendien leest u in een oogopslag de nog af te leggen afstand en temperatuur af. Ook is het Display voorzien van een klok. Zo weet u op elk moment waar u aan toe bent.

Zeer gebruiksvriendelijk, krachtige en betrouwbare locatie BackTrack functionaliteit
Dit innovatieve apparaat is zeer eenvoudig in gebruik. Het opslaan van uw favoriete locaties (maximaal 4) gebeurt met een druk op de knop. De lengte en breedtegraden van locaties worden in het apparaat opgeslagen en er kan een letter (A, B, C of D) worden toegekend aan iedere opgeslagen locatie. Het apparaat heeft een spatwaterdicht ontwerp en kan ook in donkere omstandigheden worden gebruikt dankzij zijn backlight functionaliteit. Van het LCD scherm kunt u tevens de nog af te leggen hemelsbrede afstand bekijken naar de door u geselecteerde locatie.

Belangrijkste toepassingen
* Ideaal voor toeristen, kampeerders en mensen die een dag of stedentrip maken.
En voor buitensport Hobby´s als: (Natuur)Wandelen, Hiking, Kajakken of bijvoorbeeld Vissen.
* Tevens geschikt voor gebruik door kinderen of ouderen die sneller verdwaald raken.
* Stabiele en krachtige locatie terugvind functie op elk gewenst tijdstip.
* Eenvoudige bediening, sla locaties op of start de terugvind functie naar de opgeslagen locaties met een druk op de knop.
* Compact en handzaam, eenvoudig mee te nemen, spatwaterdicht ontwerp.
* Temperatuur aanduiding en af te leggen afstand (hemelsbreed).Tijd aanduiding.
* Handige letteraanduiding, zodat opgeslagen locaties eenvoudig geselecteerd kunnen worden.

Overige producteigenschappen
Het apparaat is voorzien een krachtige en betrouwbare SiRF Star III GPS chipset en een duidelijke LCD display, welke is voorzien van een backlight. Deze display toont naast 8 richtingen pijl aanduiding tevens de GPS -en batterij status aan. De GF-Q900 kan uitgerust worden met 2 AAA batterijen voor een achtereenvolgende operationele tijd tot ca. 12 uur (Alkaline batterijen) en is spatwater dicht (IPX-6). Het apparaat is voorts uitgerust met Smart Power Saving functionaliteit. De compacte afmetingen van de GF-Q900 bedragen: 88 X 53 X 29 mm bij een gewicht van 100 gram (excl. Batterijen). Inbegrepen in de Retaildoos: GF-Q900 GPS, nekkoord en gebruikershandleiding.

De Qstarz GF-Q900 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs (incl. btw) van de GF-Q900 bedraagt à¢à¢â‚¬Å¡¬ 74,00. Meer specificatie informatie over dit product is voorhanden op: www.digitrading.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit artikel en de GF-Q900 BackTrack GPS, kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected]. © '07 DigiTrading.nl All rights reserved.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular