(Persbericht) Verlaag brandstof en onderhoudskosten en analyseer rijgedrag van chauffeurs

De steeds hoger wordende brandstof prijzen, leiden ertoe dat bedrijven met een wagenpark steeds hogere druk krijgen op brandstof als kosten post. Onnodig hard optrekken en abrupt afremmen zorgen voor 39% hogere brandstof kosten. Onafhankelijke onderzoeken tonen aan dat de meest efficiënte manier om brandstof kosten te besparen, gerealiseerd kan worden door het corrigeren van rijgedrag. Qstarz introduceert een nieuwe innoverende oplossing, gebaseerd op de allerlaatste GPS technologie: het CR-Q1100V GPS ECO systeem. Deze uit een GPS ECO Recorder staat garant voor reductie van brandstof en onderhoudskosten, de kans op ongelukken en CO2 uitstoot.

De CR-Q1100V is vervaardigd uit duurzame materialen en hij is zeer eenvoudig te installeren en te bedienen. Bedrijven besparen niet alleen direct op brandstof kosten, maar kunnen chauffeurs ook meer bewust maken van het belang van hun rijgedrag. Dit leidt niet alleen tot lagere onderhoudskosten maar eveneens tot een hogere restwaarde van voertuigen.

Analyse rijgedrag middels meegeleverde software
Het CR-Q1100V ECO systeem wordt geleverd met QVehicle management software. Deze software is voorzien van een database structuur voor het analyseren van rijgedrag en brandstof verbruik op een systematische manier. Middels de software analyse kan inzicht worden verkregen in te langzaam of te snel rijden, inefficiënte snelheid, snel accelereren, abrupt remmen en stabiel rijgedrag. De chauffeur kan zijn rijgedrag zelf tevens bekijken in Google Maps en statistische rapporten.

Beoordeling rijgedrag
Bedrijven kunnen het rijgedrag beoordelen op basis van rijgedrag van werknemers, op datum interval, per voertuig of per groep. Om vervolgens het rijgedrag te bekijken en te toetsen als 'Star Rating' en 'Staff Rating'. ´Star Rating´ minder dan 4 sterren betekent een lage brandstof verbruik efficiëntie. ´Staff Rating´ geeft bedrijven de tools om een uitstekende basis te creëren voor functionering en beoordelingsgesprekken.

Qstars Inc. Taiwan
Het Taiwaneze Qstarz Inc. levert hoogwaardige consumenten en zakelijke producten met GPS- en Bluetooth-technologie. De Bluetooth GPS producten zijn in diverse Media in binnen -en buitenland onderscheiden met diverse awards. Innovativiteit, kwaliteit en gebruiksgemak zijn de speerpunten in het productbeleid van Qstarz.

De Qstarz CR-Q11000V is in Nederland verkrijgbaar via Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs van de CR-Q1100V bedraagt € 229,99 (incl. btw). Meer specificatie informatie over dit product is voorhanden op: www.digitrading.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit artikel en de CR-Q1100V GPS ECO Recorder, kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected]. © '07 DigiTrading.nl All rights reserved.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular