De veelzijdige en betrouwbare compagnon van iedere buitensporter

De Qstarz SR-Q2100 is de ideale metgezel van iedere actieve buitensporter. Deze noviteit is weerbestendig en compact van formaat maar biedt een groot scala aan mogelijkheden. Vanaf de duidelijke 1,8" (38 x 32mm) LCD Display kan een veelvoud aan dynamische informatie worden afgelezen op basis van GPS data zoals : tijd, huidige / gemiddelde / maximale snelheid, afgelegde afstand en tijd, kompas, calorie verbranding, temperatuur etc. De SR-Q2100 zorgt ervoor dat u nooit meer de weg kwijt raakt in vreemd gebied. U kunt handmatig 4 punten vastleggen voor latere trackback naar deze punten. Tevens kunnen er via de PC, vooraf routes ingeladen worden die u wilt afleggen. Naderhand kunt u eenvoudig de afgelegde route terugbekijken op het beeldscherm van uw computer en deze delen met vrienden en bekenden.

De 10 functionaliteiten op een rijtje

à¢â‚¬¢ Route Track Logger
à¢â‚¬¢ Fiets Computer
à¢â‚¬¢ Locatie Vinder
à¢â‚¬¢ Digitaal Kompas
à¢â‚¬¢ Route Gids
à¢â‚¬¢ IPX-7 waterbestendig
à¢â‚¬¢ E-Temperatuur
à¢â‚¬¢ QPlanner software voor vooraf route planning
à¢â‚¬¢ QSports software voor sport -/ gezondheidsbeheer
à¢â‚¬¢ QTravel software voor beheer opgeslagen reizen / GeoTagging

Overzicht van apparaat modi
Het apparaat kan in 3 verschillende modi gebruikt: ´Sport GPS en fiets modus‘˜, ´Locatie navigatie modus‘˜ en ´Route punten modus‘˜. Voor alle modi geldt dat het beeldscherm van het apparaat altijd de juiste richting toont alsmede de hierboven beschreven dynamische informatie.
Via de computer kunnen vooraf routes op het apparaat geïnstalleerd worden met een maximum van 99 tussenpunten. Zo beleeft u voorafgaande aan uw trip al de nodige voorpret, navigeert u tijdens uw trip zonder angst om de weg kwijt te raken, en kunt u naderhand uw route herbeleven op het beeldscherm van uw PC.

Overige product eigenschappen en specificaties
De afmetingen van de SR-Q2100 bedragen: 91,1mm x 46,1mm x 23,9mm bij een gewicht van 85 gram. Andere hardware matige kenmerken zijn: de beproefde SiRFStar III GPS Chipset, een grote LCD Display (38 x 32mm 1.8à¢â‚¬) (met backlight functionaliteit) en een representatieve doch robuuste IPX-7 weerbestendige behuizing. Op het interne geheugen kunnen tot maarliefst 42,000 coà¶rdinaten opgeslagen worden. Voorts is de SR-Q2100 voorzien van een krachtige geïntegreerde batterij welke garant staat voor een achtereenvolgend gebruik van 25 uur (22 uur met backlight).
Het apparaat wordt compleet geleverd met fiets stuur houder, lederen draagtas, USB kabel, CD-Rom (QSports / QPlanner / QTravel software), snelstart gids en USB kabel.

Qstars Inc. Taiwan
Het Taiwaneze Qstarz Inc. levert hoogwaardige consumenten en MKB producten met GPS bluetooth en data logging technologie. De innoverende GPS producten zijn in verschillende Media in binnen -en buitenland onderscheiden met diverse awards. Innovativiteit, kwaliteit en gebruiksgemak zijn de speerpunten in het productbeleid van Qstarz.

De Qstarz SR-Q2100 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs (incl. btw) van de SR-Q2100 bedraagt € 129,90. Meer specificatie informatie over dit product is voorhanden op: www.digitrading.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit artikel en de SR-Q2100 - Super 10 in 1 - Sport Recorder kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected] © '07 DigiTrading.nl All rights reserved.