(Persbericht) Platform ELFA mag een nieuwe deelnemer verwelkomen. Dit keer is het nieuwste lid Quadira uit Veghel, gespecialiseerd in Output-, Document- en Workflow management. De samenwerking tussen Quadira en Platform ELFA draagt bij aan de adoptie van e-factureren binnen het MKB.

E-factureren
Quadira beheerst al meer dan 12 jaar diverse disciplines op gebied van output- en document management, met kennis en expertise van allerlei bekende applicatie- en technische omgevingen, waaronder JDEdwards, SAP, MicroSoft Dynamics, MicroSoft Windows, IBM OS/400, Unix en Linux.

Vele gerenommeerde bedrijven uit diverse sectoren hebben hun vertrouwen in hun oplossingen uitgesproken en geïmplementeerd. De e-factuur oplossing, genaamd LaserNet (www.lasernet.nl), is geschikt voor elk bedrijf dat zonder maatwerk en zonder hoge kosten wil kunnen profiteren van E-factureren.

Quadira
De Amert 216a
5462 GH Veghel

De heer Dennis Wolf
W: www.quadira.nl
T: 0413 - 369 506
E: [email protected]

Over Platform ELFA
Platform ELFA heeft als missie om de penetratiegraad van e-factureren in Nederland te vergroten om zo iedereen versneld te laten profiteren van de grote financiële en praktische voordelen van elektronisch factureren.

Platform ELFA bestaat uit meer dan 50 deelnemende organisaties en bedrijven, waaronder Billing Service Providers, Credit Managementorganisaties en andere professionals. De website van Platform ELFA biedt veel achtergronden en nieuws over de onderwerpen. Daarnaast werkt het samen met partners zoals ECP-EPN, het Ministerie van EZ, publieke instellingen en branchevertegenwoordigers.

De organisatie beschikt over kennis, ambitie en daadkracht om concrete resultaten neer te zetten en wil invulling geven aan haar ambitie en doelstelling om de toonaangevende vertegenwoordiger van dit onderwerp in Nederland te blijven.