(Persbericht) Enkele jaren geleden was Qualogy à©à©n van de eerste automatiseringsbedrijven in Nederland die ervoor koos om in eigen huis te standaardiseren op Google Apps for Business. Een investering die zich in de afgelopen jaren op meerdere manieren heeft uitbetaald. In besparingen op licenties, het outsourcen van onderhoud aan de Cloud en door direct bij klanten inzetbare expertise rondom Google Apps for Business (onlangs maakte Albert Heijn met 55.000 medewerkers nog de overstap). Nu de van origine Oracle/Java-dienstverlener steeds meer Cloud-verzoeken krijgt, is het Google Apps Authorized Resellerschap een logische toevoeging aan de lijst van kwalificaties.

Qualogy is niet de eerste Google Apps Authorized Reseller in Nederland. Wat de samenwerking tussen Google en Qualogy uniek maakt, zijn de aanvullende ´Professional Services‘˜, zoals Google ze noemt. Denk hierbij aan de integratie met corporate Oracle- systemen, diverse WebServices en Qualogy‘˜s track record in Custom Application Development. Een afdeling DBA‘˜s achter de hand is tenslotte geen overbodige luxe als Google Apps ook inhoudt dat je straks wil gaan werken met SQL database in de cloud (die Google vorig jaar aangekondigde op hun Google I/O developer conference).

Verdere versteviging band met Google
Volgens MSc. Rokesh Jankie, Senior Consultant & Google Apps developer Qualogy, kenmerkt het nieuwe partnerschap een verdere versteviging van de relatie: à¢â‚¬Å“De steeds verdergaande samenwerking met Google is opmerkelijk als je bedenkt dat vijf jaar geleden niemand had durven voorspellen dat ‘˜s lands grootste bedrijven zouden overschakelen op ´die zoekmachine‘˜. Anno 2011 is dat wel anders. Qualogy‘˜s Enterprise Application Development platform QAFE staat in de Google WebToolkit AppGallery, we zien ernaar uit jaarlijks op de I/O-conferences aan te schuiven en we mogen stellen dat we gepokt en gemazeld zijn in Google Apps-trajecten. Het Google Apps Authorized Resellerschap is een exponent daarvan. Cloud-based applications zijn niet meer weg te denken uit automatiseringsscenario‘˜s.à¢â‚¬

-------------------------------

Noot voor de redactie:
Neem voor meer informatie contact op met Rokesh Jankie, Google Apps developer Qualogy en hoofdontwikkelaar QAFE.
Tel: 070 319 50 00 of e-mail [email protected]
De Bruyn Kopsstraat 9 Rijswijk (ZH) 2288 EC The Netherlands
www.qualogy.com