(Persbericht) Het antwoord op ´ik wil het anders maar weet niet hoe?‘˜

Amsterdam, 2011.03.03 Op maandagavond 14 maart lanceert Quick Fit in de Liefde haar eerste avond ´ik hou van mij‘˜. Een cadeau voor jezelf. Hierop volgen een reeks van activiteiten die mensen laten stilstaan en genieten van hoe simpel de liefde kan zijn en welk positief effect dit heeft op hoe we ons voelen.

Het idee achter Quick Fit in de liefde is dat, hoe wezenlijk liefde geven en ontvangen ook onderdeel uitmaakt van ons welzijn en ons geluk, het voor de meesten van ons geen eenvoudige opgave is altijd liefdevol te handelen. Stress, haast, slechte ervaringen, verwachtingen, oordelen, angst enzovoort laat ons in routines en patronen leven waardoor er weinig ruimte blijft voor de liefde; het uitdragen van waardering, een compliment, delen, optimisme, een gevoel van vertrouwen.
Het Quick Fit in de liefde team trainers, coaches en therapeuten brengen op een luchtige, maar tevens krachtige wijze de liefde en relaties onder de aandacht. In verschillende programma‘˜s gericht op jou, de single, verschillende soorten gezinnen, koppels en voor de pubers die de liefde ontdekken, komen thema‘˜s over liefde en relaties aan de orde.
Ook zal het Quick Fit in de liefde team zich de komende tijd ophouden op plekken waar mensen wel wat aandacht kunnen gebruiken. Op ludieke wijze brengen zij het compliment, de waardering en het even stilstaan en genieten, onder de mensen. Stilstaan geeft beweging, aldus het Quick Fit in de liefde team.
Meer informatie op www.quickfitindeliefde.nl