- P E R S B E R I C H T -

Apeldoorn, 4 mei 2010

Qutec Group breidt vestiging uit in Apeldoorn

Qutec Group (engineering B.V. & projectmanagement B.V.) betrekt eind dit jaar een nieuw pand en centraliseert al haar voorzieningen in Apeldoorn. De centrale ligging en de mogelijkheden tot het betrekken van nieuwbouw met meer ruimte en faciliteiten in Apeldoorn-Noord zijn belangrijke voorwaarden voor de uitbouw van Qutec in de toekomst.

Aanpassen voor de toekomst

Volgens directeur Van Luttikhuizen biedt het betrekken van een nieuw en groter pand mogelijkheden voor uitbreiding van de dienstverlening van Qutec. De afgelopen maanden heeft Qutec, evenals veel concurrenten in de branche, hoofd moeten bieden aan de veranderende detacheringbranche.
Met name in de bouwsector vielen door de kredietcrisis zware klappen. Een belangrijke trend, zegt Van Luttikhuizen, is dat de markt verschuift en dat bijvoorbeeld de vraag naar ervaren Nederlandse technici in het buitenland toeneemt. Ook in de machinebouw en installatietechniek liggen nieuwe mogelijkheden waar Qutec zich de komende tijd op zal richten.

Nieuwbouw

De snelle groei van Qutec in de afgelopen jaren leidde, naast de huurlocatie aan de Tweelingenlaan, al snel tot het openen van een tweede vestiging in Almelo. Aangezien beide huurcontracten nu ten einde lopen en opdrachtgevers behoefte hebben aan dezelfde contactpersoon voor meerdere disciplines heeft Van Luttikhuizen besloten beide vestigingen samen te voegen en de dienstverlening te centraliseren. Met een voorliefde voor Apeldoorn-Noord, heeft Van Luttikhuizen zijn oog dan ook laten vallen op een grotere nieuwbouwvestiging in Apeldoorn, van waaruit Qutec de markt in Nederland en buitenland bedient. Vooruitlopend op het nieuwe pand wordt de vestiging in Almelo per 1 juni samengevoegd met de vestiging in Apeldoorn en treft Qutec achter de schermen de voorbereidingen op de toekomst.

Meer informatie

Voor meer informatie over Qutec kunt u contact opnemen met Erik van Luttikhuizen,
tel (055) 506 08 48 of (06) 287 236 42, E-mail [email protected] Website: www.qutec.nl

- E I N D E P E R S B E R I C H T -