Een helder zicht tegen een lage prijs en zonder het milieu te belasten? Ja, dat kan. Raamwerk Glasrenovatie, een bedrijf dat sinds maart in Noord Nederland actief is, verwijdert krassen en aanslag snel, goedkoop en eenvoudig van alle glazen oppervlakten. Het bedrijf maakt gebruik van een geavanceerd Glas Polijst systeem, waarbij het milieu niet wordt aangetast. De producten zijn zodoende uiterst milieuvriendelijk.

Glas na behandeling weer als nieuw
Krassen in glas komt steeds vaker voor. Dan lijkt vervanging vaak de enige oplossing. Toch kan zo´n kras in de meeste gevallen eenvoudig worden verwijderd. Met het snelle en milieuvriendelijke glasrenovatiesysteem van Raamwerk Glasrenovatie is een ruit na behandeling weer snel krasvrij.

Specialist in glasrenovatie
Raamwerk Glasrenovatie werkt uitsluitend met specialisten. Ze staan bekend om hun vakbekwame dienstverlening. Daarnaast zijn de werknemers flexibel, goed opgeleid en beschikken over ruime werkervaring. De beste producten worden gebruikt, die ook nog eens voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

Snelle service
Raamwerk Glasrenovatie levert een snelle service en de reparatie kan ter plekke worden uitgevoerd bij zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast wordt gewerkt op basis van ´no cure no pay´.
Niet alleen een kras in het glas van een gevel kan probleemloos worden verwijderd, maar ook de krassen en aanslag van winkelruiten, kassen, jachten, auto´s, treinen, meubels, etc.
Meer informatie kunt u vinden op www.RaamwerkGlasrenovatie.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular