(Persbericht)

Opmeer, maart 2011

Persbericht : Eindelijk weer eens iets nieuws op het gebied van bescherming van oppervlakten van schepen tegen weersinvloeden, zure regen, vogelpoep, uv-straling en andere negatieve weersinvloeden!

Na uitgebreid research is het RADBOUD-team er in geslaagd om een revolutionaire beschermingscoating te maken voor uw schip.

Two Compound SHIP COATING, het eerste 2 componenten protect systeem in 1 flacon.

In à©à©n behandeling uw schip voor jarenlang beschermt.
Het eerste component is op basis van nano deeltjes en zal als basis alle oppervlakten zoals polyester, staal, gelakt hout vulkaniseren. Het tweede component bestaat uit een hoogwaardige PTFE coating en zal buiten een continue glans ook geruime tijd uw schip beschermen tegen allerlei weersinvloeden.

Omdat Two Compound SHIP COATING de poreuze oppervlakte microscopisch egaliseert, krijgt men het zelfde resultaat als wanneer men bij schade plamuur op een oppervlakte aanbrengt.
Two Compound SHIP COATING is zeer makkelijk en zonder veel krachtinspanning te verwerken. Slechts opbrengen, activeren en na een droogtijd van ca. 20 minuten licht napoetsen is voldoende. De flacon moet voor gebruik ca. 30 seconden geschud worden, deze schudmethode moet ongeveer iedere 30 minuten herhaald worden. De coating is nadat men het heeft gebruikt, totaal niet vettig ten opzicht van waxen.
Net zoals de gehele RADBOUD lijn (vanaf 1974) zal ook dit product een kwaliteit waarborgen die zijn weerga niet kent, à©n de producten van RADBOUD zijn altijd zeer betaalbaar.

NEO Chemie BV uit Opmeer heeft in augustus 2010 de lijn RADBOUD producten overgenomen. De productlijn is al ruim 35 jaar toonaangevend en ongeëvenaard binnen de watersportbranche. RADBOUD producten zijn nog steeds de beste à©n de meest betrouwbare producten om uw schip in zijn geheel van buiten en van binnen te reinigen en te beschermen.

Naast de Two Compound Ship Coating zijn er nog twee nieuwe producten aan de RADBOUD lijn toegevoegd. Dinghy Clean voor een snelle en efficiënte verwijdering van diverse hardnekkige vervuilingen van rubberboten. High Gloss, een hoogwaardige vloeibare wax die zelfs in de volle zon eenvoudig verwerkt kan worden.
De bekende producten Bio Clean, Bilg all Clean, Aqua Tolet, Fresh Clean, Teak Clean en Quick Clean blijven onveranderd in het assortiment.

RADBOUD producten zijn alleen verkrijgbaar bij de exclusieve verkoopadressen te vinden op www.radboudproducten.nl

Radboud Best Boat Cleaners
Postbus 9 - 1715 ZG - SPANBROEK
De Veken 129 - 1716 KG - OPMEER
T 0226 - 35 52 22
F 0226 - 35 99 55

www.radboudproducten.nl
[email protected]

 

Noot voor de redactie: à¢â‚¬Å“dit is een origineel persberichtà¢â‚¬

Tags: radboud, watersport, onderhoudsmiddelen, schoonmaakproducten,

Fotomateriaal : http://www.radboudproducten.nl/www/images/stories/Two_Compound_Coating.jpg