Randal van Splunteren, consultant bij Aviva Solutions, is uitgeroepen tot Microsoft Most Valuable Professional (MVP) op het gebied van BizTalk Server. Hij ontvangt de Microsoft MVP award 2010 voor zijn veelbetekenende bijdrage aan de BizTalk gemeenschap (community). BizTalk Server is Microsoft‘˜s oplossing voor het integreren en beheren van bedrijfsprocessen, door het uitwisselen van elektronische documenten (o.a. in XML) tussen applicaties zowel binnen als buiten de organisatie.

De MVP award wordt door Microsoft uitsluitend toegekend aan buitengewoon technische experts die actief zijn in de verschillende communities rondom Microsoft producten. Microsoft beloont deze personen voor hun inzet en hulp aan de gemeenschap door middel van de titel MVP.

Deze prijs heeft Randal van Splunteren verdiend met zijn jarenlange inzet voor de BizTalk community. Zo houdt hij een blog bij over BizTalk Server, is actief in de nieuwsgroepen en schrijft artikelen. Momenteel reviewt hij een, nog te verschijnen, boek dat wordt geschreven door een mede Microsoft MVP‘˜er. Ook is Van Splunteren betrokken bij de ontwikkeling van een PowerShell provider voor BizTalk.

Mark Groothuizen, directeur bij Aviva Solutions: à¢â‚¬Å“Kennis delen en een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de Microsoft technologie zijn twee belangrijke voorwaarden voor het verdienen van een Microsoft MVP award. Dit heeft Randal de laatste jaren met veel inzet en passie gedaan. Wij zijn er trots op om een van de twee Nederlandse Microsoft MVP‘˜s op gebied van BizTalk Server in ons midden te hebben.à¢â‚¬

Over Aviva Solutions
Aviva Solutions heeft als bijzonder uitgangspunt dat het zich richt op het realiseren van bedrijfsoplossingen met hoofdzakelijk producten van het Microsoft Application Platform. Naast het ontwikkelen van integratieoplossingen met BizTalk Server behoren tot zijn expertises onder andere Commerce Server (E-commerce & Internet), SharePoint Server (Information Worker), SQL Server (Business Intelligence) en het .Net framework (Custom Solutions & Ontwikkelstraten). Als een van de weinige partners in Nederland kan Aviva Solutions deze platformonderdelen combineren en daarmee compleet geïntegreerde bedrijfsoplossingen neerzetten. De eigen professionals van Aviva Solutions werken al jaren samen met Microsoft bij klantprojecten en op het gebied van kennisdeling, training en innovatie. Het bedrijf richt zich dan ook op de top van de Microsoft-markt. Naast complete oplossingen biedt Aviva Solutions ook diensten als

Contactinformatie:
AVIVA Solutions
De heer Bart Hoppe
E-mail: [email protected]
Tel. mobiel: +31(0)6 497 819 21
Tel. algemeen: + 31(0)70 535 1730