Randstad Secretarieel zoekt voor dj Edwin Evers van radio 538 een personal assistant (PA) die hem ondersteunt tijdens zijn uitzendingen op de Olympische Spelen in Beijing. Daarnaast biedt Randstad deze PA een contract aan voor twee jaar. Én de kans om de Spelen een week lang van binnenuit mee te maken. Kijk ook op www.randstad.nl/pa.

Uit de aanmeldingen selecteert Randstad Secretarieel de beste kandidaten. Zij moeten tijdens de PA-challenge een aantal opdrachten uitvoeren. Hieruit blijkt welke PA het beste past bij de functie, Edwin Evers én zijn medewerkers. Er wordt geselecteerd op competenties, ervaring én persoonlijkheid. 

Voordat de geselecteerde PA naar de Olympische Spelen afreist, krijgt ze een aantal opleidingen, afgestemd op haar persoonlijke kwaliteiten en ervaring, om goed beslagen ten ijs te komen. Hierbij hoort bijvoorbeeld een basisintroductie over zakendoen in China.

Werkzaamheden in Beijing zijn onder meer het ontvangen van artiesten van het radioprogramma en het notuleren van de redactievergadering. Maar ook bij het organiseren van het vervoer van teamleden van en naar de verschillende locaties in de miljoenenstad Beijing moet de PA zich van haar beste kant laten zien. Inclusief de reis is de PA zeven dagen in functie.

Ervaren secretaressen kunnen zich aanmelden op www.randstad.nl/pa. Op de site is meer informatie te vinden over deze actie.

Het tweejarig contract dat de PA aangeboden krijgt, is de Loopbaanversneller van Randstad. Dit betekent een baan bij de beste werkgevers, een persoonlijk opleidingsplan en na afloop een baangarantie.