Tilburg, 16 april 2010 à¢â‚¬” redcoon.com viert haar 7e verjaardag samen met jou. Neem met je beste ´juich‘˜-foto deel aan onze online Photo Contest en win een reis naar de finale en de halve finale van het WK 2010 in Zuid-Afrika, ter waarde van €15.000.
redcoon is à©à©n van Nederlands en Europa‘˜s grootste en scherpste webshops voor LCD-, LED- en plasma TV's; notebooks; klein en groot huishoudelijke artikelen; digitale camera's; camcorders; HiFi- en home cinema apparatuur en vele andere groepen elektronicaproducten.

Heb je een gave foto liggen of heb je een heel goed idee voor een foto? Of ken je toevallig een getalenteerde fotograaf (in spà©)? Grijp dan vandaag nog je kans: neem via www.redcoon.nl deel aan onze online fotowedstrijd en win een onvergetelijke reis voor twee personen naar Zuid-Afrika, met als hoogtepunt de WK finale in Johannesburg!
Tot en met 20 mei is je doel ervoor te zorgen dat jouw foto zoveel mogelijk stemmen ontvangt. De foto met de meeste stemmen wint namelijk de reis naar Zuid-Afrika!

Naast de hoofdprijs zijn er nog meer mooie prijzen voor de beste ´juich‘˜- of oranjefoto‘˜s: een Vespa scooter in scherpe redcoon-stijl, een gigantische 50à¢â‚¬ Panasonic plasma TV, een Sonos digital sound system en een handige Samsung netbook.

Verder zijn er maar liefst 100 superprijzen die worden verloot onder degenen die op een foto hebben gestemd. Inderdaad: Alleen al door te stemmen kun je in de prijzen vallen! Onder de prijzen die verloot worden zijn een aantal netbooks, een camcorder, een MP3-speler, een subwoofer, een hoofdtelefoon en een digitale fotolijst (totale waarde ongeveer €40.000).

Met zoveel prijzen is het haast onmogelijk om niet te winnen!

Negen dagen Zuid-Afrika - hoogtepunt van het jaar
Zuid-Afrika is zonder twijfel à©à©n van meest avontuurlijke landen ter wereld. Nu heb je de kans samen met redcoon schilderachtige landschappen, prachtige stranden, een bruisend nachtleven en natuurlijk de spannendste 90 minuten van deze zomer te beleven!
Je overnacht met je reispartner in een heerlijk vijfsterrenhotel.

Tips om jouw winkansen (en die van Nederland) te vergroten
Nodig je vrienden, familie en collega‘˜s uit - kortom, iedereen die je kent - om te stemmen op je foto. Op deze manier maak je een grotere kans op de hoofdprijs - en steun je Nederland in de strijd tegen de andere Europese landen die deelnemen aan de wedstrijd!

E-mail Stuur anderen nadat je je foto hebt geà¼pload, via de wedstrijdpagina (http://verjaardag.redcoon.nl) een e-mail.

Facebook Post via de wedstrijdpagina een link naar je foto en deel ´m met al je vrienden op Facebook.

Twitter Voeg in een tweet een link naar je foto toe en vraag je followers om je bericht te retweeten (RT). Dit kan een hele effectieve manier zijn om stemmen te ontvangen! Tip: Volg ook @redcoon_nl via Twitter.

Wie is redcoon?
redcoon is à©à©n van Europa‘˜s grootste webshops voor elektronica en consumentenelektronica, is opgericht te Aschaffenburg (Duitsland) in 2003 en is sindsdien voortdurend gegroeid. Inmiddels is redcoon actief in 9 Europese landen, namelijk Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Portugal, Spanje, Italië, Polen en Denemarken. De aankomende jaren zal deze lijst met meerdere landen uitgebreid worden.

Het succes van redcoon is voornamelijk te danken aan (1) een breed assortiment met de nieuwste producten, (2) zeer scherpe prijzen, (3) snelle leveringen en (4) uitgebreide, klantvriendelijke service.

Dat redcoon momenteel maandelijks meer dan 4 miljoen Europese internetbezoekers heeft, maandelijks gemiddeld 140.000 orders verzendt en dagelijks 2.000 nieuwe klanten heeft, getuigt van dit succes.