(Persbericht) Vanaf vrijdag, 4 november a.s. zijn de decoratieve regenpijpsheets van RegenpijpDesign voor het eerst te koop bij een bouwmarkt!
Na een periode van meer dan een jaar dit nieuwe en unieke product in de markt te hebben gezet en via internet direct aan particulieren te hebben verkocht, zijn de regenpijpsheets van RegenpijpDesign binnenkort ook in 6 uiteenlopende motieven te verkrijgen bij Karwei in Barendrecht-Carnisselande.
Ed Straatman, zelf ook woonachtig in Barendrecht en eigenaar van RegenpijpDesign, geeft aan dat het heel belangrijk is om meer en meer mensen kennis te laten maken met dit nieuwe product en het verbluffende resulaat wat hiermee bereikt wordt. "Bovendien kregen wij steeds meer vragen van klanten waar het te koop is en beoordeeld kan worden op uitvoering en kwaliteit, alvorens men kan besluiten het wel dan niet aan te schaffen. Gezien de enthousiaste reacties van de mensen hebben wij zeer veel vertrouwen in de toekomst en zal langzaam maar zeker heel Nederland onze regenpijpsheets omarmen!", aldus Ed Straatman.
Kijk op www.regenpijpdesign.nl om alle motieven te bekijken en eindresultaten te zien van klanten van RegenpijpDesign.

Contactinformatie:
Ed Straatman
RegenpijpDesign
Tel.: 0624558743