Motorrijschool RMTC heeft door Carenza een nieuwe website laten ontwikkelen. De inhoud is geschreven door Online Ambitie.

Doel van de website
Het doel van de nieuwe website is een betere vindbaarheid in zoekmachines en een hogere gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers. De website is logisch en transparant ingericht. Hierdoor is het voor de bezoeker eenvoudig alle informatie over RMTC, motorrijden en examens te vinden.

Vormgeving
De vormgeving van de nieuwe website is gebaseerd op de oude website. Hierdoor behoudt het zijn bekende uitstraling en komt het voor bezoekers bekend over.

Content
De content is geschreven op basis van de inhoud van de oude website. In de nieuwe teksten is rekening gehouden met een goede leesbaarheid en verschillende keywords.

Bezoek de website
De nieuwe website van RMTC vindt u hier:
http://www.motorrijschoolhaarlem.nl

Over Regionaal Motor Training Centrum
RMTC is een motorrijschool, gevestigd in Voorhout. De motorrijlessen vinden plaats vanuit Nieuw-Vennep. De reden hiervoor is dat deze opstapplaats eenvoudig te bereiken is en centraal ligt in de regio.

Het Regionaal Motor Training Centrum verzorgt motorrijopleidingen in de hele regio Haarlem, Haarlemmermeer, Kennemerland en de Duin en Bollenstreek. De motorrijschool is onder andere actief in de plaatsen: Haarlem, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Hillegom, Haarlemmermeer, Heemstede, Noordwijk, en Lisse.