Bunschoten Spakenburg - Nadat RegiowebgidsBunschoten.nl vorig jaar succesvol is gelanceerd in Bunschoten Spakenburg is wordt de goed bezochte lokale website steeds populairder. Zowel de lokale bevolking als de ondernemers zien steeds meer het grote gemak van de veelzijdige en dagelijks actuele website.

RegiowebgidsBunschoten.nl
RegiowebgidsBunschoten.nl staat bekend om haar altijd actuele informatie uit de regio Bunschoten Spakenburg zoals: vacatures, woningaanbod, nieuws, voordeelacties van winkels en bedrijven, een evenementenagenda en vraag en aanbod. Daarnaast is er een actueel overzicht van ongeveer 2300 bedrijven, winkels, instellingen en verenigingen in Bunschoten Spakenburg.

Gerko Boender
Gerko Boender (27) is als eigenaar nu ruim een half jaar vol enthousiasme aan de gang: à¢â‚¬Å“Regiowebgids Bunschoten is zo populair voor zowel de bevolking als voor ondernemers, omdat men in dit mooie concept altijd lokale, actuele en relevante informatie vindt op à©à©n overzichtelijke website. Naast ondernemers en bewoners van Bunschoten Spakenburg, is Regiowebgids Bunschoten echter zeker ook interessant voor toeristen en bezoekers.à¢â‚¬

Mogelijkheid bedrijfspresentatie lokale ondernemers
Naast het lokale nieuws en actualiteiten in Bunschoten Spakenburg geeft Gerko ook aan lokale ondernemers de mogelijkheid hun organisatie extra te belichten op RegiowebgidsBunschoten.nl. Zo hebben ondernemers de mogelijkheid om een eigen pagina en bedrijfspresentatie te plaatsen. à¢â‚¬Å“Een zeer effectieve en doelgerichte manier om je bedrijf te presenterenà¢â‚¬, aldus Gerko.

Contact
Voor meer informatie verwijst Gerko u graag naar www.regiowebgidsbunschoten.nl of kan men contact met hem opnemen via [email protected] of 06 29 11 00 66. Hij staat u graag te woord!

Website: http://www.regiowebgidsbunschoten.nl