(Persbericht) Woerden, 14 november 2011 AllSolutions, specialist in online bedrijfssoftware, kondigt aan dat Register Belastingadviseurs (RB), de grootste beroepsvereniging voor belastingadviseurs, heeft gekozen voor AllSolutions QX2. Met deze oplossing wil RB haar leden- en opleidingsadministratie vereenvoudigen en het aantal applicaties dat zij gebruikt terugbrengen. Doorslaggevend in de keuze voor AllSolutions QX2 was de mogelijkheid om alle gegevens in à©à©n geïntegreerde oplossing bij te houden en de koppeling met Trajectplanner. Door deze koppeling kan RB voor haar opleidingen eenvoudig de communicatie tussen studenten en docenten via de website vormgeven. Trajectplanner is daarbij geïntegreerd in AllSolutions QX2, zodat er à©à©n totaaloplossing wordt geboden voor de gehele verenigingsadministratie.

In januari 2011 zijn het College Belastingadviseurs en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs gefuseerd en onder de naam Register Belastingadviseurs verder gegaan. Als gevolg van deze fusie werkte het secretariaat met meerdere, verschillende systemen voor de financiële-, de leden- en de opleidingsadministratie. Na een uitgebreid selectieproces werden twee partijen geselecteerd om tijdens een demonstratie een business case uit de praktijk te behandelen. Tijdens deze demonstratie bleek AllSolutions veel kennis te hebben van de behoeften van verenigingen. Zo bevat AllSolutions QX2 een aantal branchegerichte modules die specifiek op deze behoeften zijn afgestemd, zoals contributiebetalingen en abonnementen.

Linda Bekink, projectleider en hoofd Communicatie bij RB: à¢â‚¬Å“Met AllSolutions QX2 en de integratie met Trajectplanner hoeven wij maar à©à©n administratie te voeren. Dit stroomlijnt onze processen en verkleint de kans op fouten doordat informatie maar op à©à©n plek wordt bijgehouden. Met deze uitstekende backoffice kunnen wij ons richten op onze belangrijkste taak; het behartigen van de belangen van onze leden.à¢â‚¬

-------------------
Over Register Belastingadviseurs
Het Register Belastingadviseurs (RB) is het resultaat van de krachtenbundeling tussen het College Belastingadviseurs (CB) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB). Met ingang van 1 januari 2011 zijn deze verenigingen gefuseerd en als RB verder gegaan.

Het RB is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van de ruim 7.500 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Door gezamenlijke inkoop kunnen jaarlijks honderden euro‘˜s worden bespaard op verzekeringen, vakliteratuur en bijeenkomsten. Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt daarom een uitgebreid Permanente Educatie-programma aan. Voor meer informatie bezoek www.rb.nl.

Over AllSolutions
AllSolutions is, sinds de oprichting in 1987, specialist op het gebied van geïntegreerde online bedrijfssoftware. Met de oplossing AllSolutions QX2, die is gebaseerd op het SaaS-principe, wordt bedrijfsinformatie tijd- en plaatsonafhankelijk toegankelijk. Hiermee zijn organisaties in staat de bedrijfsvoering effectiever en efficiënter in te richten.

AllSolutions QX2 is schaalbaar, snel te implementeren en eenvoudig te gebruiken , de oplossing ondersteunt organisaties op het gebied van CRM, financiële administratie, projectmanagement/ERP, HRM & urenregistratie, ledenadministratie, logistiek & verhuur en service & onderhoud.
AllSolutions richt zich met haar online bedrijfssoftware en diensten op zakelijke dienstverleners, verenigingsorganisaties, handelsondernemingen, onderwijs en de publieke sector. Het bedrijf ontzorgt organisaties bovendien door het gehele implementatietraject, de hosting, het onderhoud en het beheer uit handen te nemen. Voor meer informatie bezoek www.allsolutions.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Carola Rijnbeek
035-5822730
[email protected]