Voor het boeken van een vakantie naar Peru kunt u vanaf nu terecht bij een nieuw online reisbureau, PeruHolandaTours. Dit reisbureau gespecialiseerd zich in individuele- en groepsreizen naar Peru.

De eigenaar van PeruHolandaTours komt zelf uit Peru en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de toeristische sector van Peru. Hij woont inmiddels al weer bijna 5 jaar in Nederland en besloot, alweer ruim een jaar geleden, iets te doen met zijn passie voor zijn land. De eeuwenoude historie, de fascinerende cultuur maar vooral het enthousiasme voor zijn land en de mensen die er wonen, zijn de inspiratie geweest voor het opzetten van dit gespecialiseerde online reisbureau.

Met PeruHolandaTours is het mogelijk om korte of uitgebreide rondreizen te maken door Peru waarbij wordt samengewerkt met gerenommeerde touroperators ter plaatse. Er wordt overnacht in kwalitatief goede en redelijk geprijsde hotels en de tours worden gemaakt in kleine groepen. Voor de reiziger met speciale wensen is het ook mogelijk een reis-op-maat samen te stellen die afwijkend is van de bestaande pakketten.
Door de uitstekende contacten van PeruHolandaTours met plaatselijke agenten is het ook mogelijk voor reizen-op-maat de kosten laag te houden.

PeruHolandaTours verzorgt rondreizen binnen Peru inclusief de gewenste binnenlandse vluchten, maar kan hiernaast ook vliegtickets van Amsterdam-Lima voor klanten regelen in samenwerking met KLM en Iberia.

PeruHolandaTours is gevestigd in Utrecht. Een overzicht van de mogelijke rondreizen, de hotels en algemene informatie over Peru is te vinden op de website www.peruholandatours.nl.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular