(Persbericht) Een perfect reis met de hele klas zou spannend en interessant moeten zijn. Dit kan je ook realiseren door de Spaanse taal te leren en tegelijkertijd te genieten.

De Spaanse taleninstituut, Costa de Valencia, biedt op haar pagina web de mogelijkheid om een reiscursus met de hele klas naar Valencia te maken. Haar motto is: à¢â‚¬Å“ Hoe de studenten te vermaken gedurende de reis en tegelijkertijd de Spaans taal te onderwijzenà¢â‚¬.

Er is een duidelijke doelstelling. De reis moet cultureel zijn, en de studenten moeten uit hun kennis van het Spaans het maximale eruit halen. De docenten van de taleninstituut, native speakers met graden in Hispanic Studies en ervaring in het lesgeven van Spaans als vreemde taal, zullen sterk bijdragen tot het verbeteren van de niveau van de student. Als voorbeeld, de intensieve cursus Spaans. Deze cursussen bestaan dagelijks uit 3 uur Spaans, en richtten zich niet alleen op het correct gebruik maken van de grammatica, maar werken ook aan de uitspraak en de spreekvaardigheid van de taal.

Onze Spaanse taleninstituut is gekwalificeerd als Centro Acreditado door het instituut Cervantes. Costa de Valencia, Spaanse talenschool, staat daarom ook garant voor kwalitatief hoog onderwijs en dit is zowel testcentrum voor de DELE examens.

Om gedurende de reiscursus Spaans het maximale eruit te halen, is het belangrijk dat in de vrije tijd het contact met de Spaanse taal niet verloren gaat. De beste manier om dit te onderstuenen, zijn de excursies en de contacten met het lokale volk. Het is belangrijk dat de leerlingen de cultuur, historie en de manier van leven in Valencia leren kennen.

Het programma dat de studenten volgen, moet worden afgestemd op elke groep. Dit word bepaald aan de hand van de leeftijd en de interesses van de groep. Er zijn vele interessante dingen te zien in de derde stad van Spanje, Valencia, naast het historische centrum en de Stad van de Kunsten en Wetenschappen. Dichtbij de stad vinden we bijvoorbeeld, het natuurreservaat à¢â‚¬Å“La Albuferaà¢â‚¬. Er zijn vele activiteiten om het programma te voltooien: het Taurino museum, feesten op het strand, Gymkhanas, Spaanse voetbal, en nog een lange lijst met mogelijkheden.

Als jullie geintereseerd zijn in het maken van een taalkundige reis met de hele klas of met vrienden, twijfel dan niet en bezoek de volgende pagina web: www.costadevalencia.com Hier vind je informatie over de aanbieding: Valencia en de talensinstituut bieden jullie een onvergetelijke reis aan!