Ontdek, zoek, vergelijk en boek je ideale vakantie met Reisradar

Weg van de gebaande paden en onbekende plekken ontdekken? Een weekendje naar Barcelona, Berlijn of Parijs? Shoppen in New York? Een stop-over in Kuala Lumpur? Even lekker met zijn tweeën weg in een wereldstad of met het hele gezin een wandelvakantie in Noorwegen of de Franse Alpen? Op de vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht heb je van woensdag 9 januari tot zondag 13 januari, net als op www.reisradar.nl,  de wereld aan je voeten.


ReisRadar & Vakantiebeurs 2008. De wereld aan je voeten

Ontdek, zoek, vergelijk en boek je ideale vakantie met Reisradar

Weg van de gebaande paden en onbekende plekken ontdekken? Een weekendje naar Barcelona, Berlijn of Parijs? Shoppen in New York? Een stop-over in Kuala Lumpur? Even lekker met zijn tweeën weg in een wereldstad of met het hele gezin een wandelvakantie in Noorwegen of de Franse Alpen? Op de vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht heb je van woensdag 9 januari tot zondag 13 januari, net als op www.reisradar.nl,  de wereld aan je voeten.

ReisRadar prominent aanwezig op Vakantiebeurs 2008

ReisRadar, het eind november gelanceerde reisportal van Wegener Dagbladen, is dit jaar met twee stands en twee radiografisch bestuurde zeppelins prominent aanwezig op de Vakantiebeurs. Berthil van de Brink, marketingmanager ReisRadar: “Net als de Vakantiebeurs, is ReisRadar een belangrijke bron van informatie en inspiratie. De reisredacteuren van de Wegener en bezoekers van de site zorgen voor een dagelijkse aanwas van inspirerende verhalen. Niet alleen over exotische vakantiebestemmingen, maar ook over de hipste café’s in Sevilla, het operafestival in Verona of gezellige winkelstraatjes in Milaan. Twee maanden na de start staat ReisRadar te boek als complete aanbieder van vakantiereizen. Het volledig aanbod van gerenommeerde touroperators als De Jong Intra Vakanties, OAD Reizen, Neckermann Reizen, Vrij Uit, Sudtours Vliegvakanties, Sunair Vakanties, Sky International Tours, Girassol Vakanties, Isropa Reizen en DTI Travel kan op ReisRadar onderling worden vergeleken en direct op de site worden geboekt. Ontdek, zoek, vergelijk en boek je vakantie.”

ReisRadar op de Vakantiebeurs
Win een reischeque van €  500,-
ReisRadar vindt je op de Vakantiebeurs in hal 2 (standnummer G035) en hal 9 (standnummer D102). In hal 2 worden de ‘ver weg’ bestemmingen gepresenteerd. In hal 9 treft u bestemmingen in Europa, Nederland en Mediterrane zonvakanties.

Tijdens de vakantiebeurs worden op beide ReisRadar stands en in de buurt van de ReisRadar Zeppelins speciale actieflyers uitgedeeld. Elke flyer is voorzien van een unieke wincode.  Door deze op de site www.reisradar.nl in te voeren maakt de bezoeker kans op een reischeque van maar liefst € 500,00, te besteden aan een vakantie naar keuze van De Jong Intra Vakanties.

De actie loopt tot 31 januari. De winnaars worden op 15 februari via de site www.reisradar.nl  bekend gemaakt.

Over ReisRadar

ReisRadar.nl is het landelijke reisportaal van Wegener Dagbladen. ReisRadar is op 20 november 2007 gelanceerd. In slechts 2 maanden tijd heeft het zich ontwikkeld tot een belangrijke inspiratiebron voor vakantiegangers. De vergelijkings- en boekingsmogelijkheden gecombineerd met inspirerende reisverhalen en vakantietips maken ReisRadar voor steeds meer mensen het startpunt voor een vakantie.

Berthil van den Brink, Product – Marketingmanager Reizen: “Met ReisRadar brengt Wegener meer samenhang in het online reisaanbod. One stop shopping voor vakantiereizen. ReisRadar biedt niet alleen inspiratie en voorpret, maar ook een totaal overzicht van de het vakantieaanbod van de belangrijkste reisorganisaties. Samen met de beoordelingen van vakantiegangers en de mogelijkheid om de aanbiedingen onderling te vergelijken en te boeken maakt het ReisRadar tot hét startpunt van elke vakantie.”

Door samenwerking met gerenommeerde touroperators, vakantiebeoordelingsite Zoover.nl en de actieve bijdragen van zowel professionele reisredacteuren als enthousiaste vakantiegangers biedt ReisRadar een ongekend compleet informatieaanbod. In tegenstelling tot de meeste reisportalen biedt ReisRadar je een one-stop-shop mogelijkheid. Op de site kan je niet alleen inspiratie op doen en reizen vergelijken, maar ook gelijk je gehele vakantie boeken, zonder dat je de site hoeft te verlaten. Dit is mogelijk doordat het volledige reisaanbod van de aangesloten touroperators direct is gekoppeld aan het zoek en boeksysteem van ReisRadar. Last minute aanbiedingen of beschikbaarheid worden real-time doorgegeven.

Met het boeken via ReisRadar ben je verzekerd van een goed geregelde vakantie. ReisRadar is branchepartner van de ANVR, de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen . Alle aangesloten reisorganisaties zijn zowel lid van de ANVR als van de SGR, de Stichting Garantiefonds Reizen. Boeken via ReisRadar is hierdoor veilig en vertrouwd.

 

Aanvullende informatie en online bronnen

Websites:
Wegener ReisRadar:     http://www.reisradar.nl
Wegener Dagbladen:    http://www.wegenerdagbladen.nl

Ondersteunend beeldmateriaal:
Srceenshots, Logo’s en ander beeldmateriaal ter ondersteuning van uw artikel kunt u downloaden via
http://www.flickr.com/people/reisradar

Relateerde online bronnen:
Op http://www.del.icio.us/reisradar vind u een overzicht van gerelateerde publicaties

Social mediatags:
Geadviseerde tags: reisradar, reizen, reisportaal, vakantie, reizen