(Persbericht) Almere, 13 oktober 2011 neomax, IT-detacheerder op het gebied van beheer, support en infrastructuur, heeft haar team van system engineers uitgebreid met Remo Trinkler (25). Op dit moment is Remo gedetacheerd bij Dura Vermeer in Zoetermeer. Hier is hij werkzaam op de afdeling systeem- en netwerkbeheer waar hij verantwoordelijk is voor de afhandeling van problemen en incidenten.

Voordat Remo bij neomax aan de slag ging, woonde en werkte hij in Zwitserland. In zijn laatste functie bij de Peugeotdealer Franz AG in Zà¼rich was hij als hoofd ICT en system engineer verantwoordelijk voor de gehele ICT. Daarvoor was hij in Zwitserland en Duitsland onder meer werkzaam als support specialist international bij Netviewer AG. Na zijn verhuizing naar Nederland ging Remo op zoek naar een nieuwe werkgever en ontdekte zo dat, er in tegenstelling tot in Zwitserland, in Nederland diverse IT-detacheerders zijn.

Remo Trinkler: à¢â‚¬Å“In Zwitserland heb ik mijn opleiding systeemtechniek kunnen combineren met de praktijk, waardoor ik al ruim negen jaar werkervaring heb in de ICT. Ik ben echter nog lang niet uitgeleerd en bij neomax krijg ik de ruimte om door te groeien. Vooral op het gebied van virtualisatie zie ik mijzelf de komende jaren nog flinke stappen nemen. De keuze voor detachering bevalt me erg goed. De werksfeer in Nederland is erg gezellig en ik vind het iedere keer weer een uitdaging om met passende oplossingen te komen voor de kritische eindgebruiker.à¢â‚¬

à¢â‚¬Å“Voordat Remo naar Nederland kwam, had hij al ruime ervaring met ICT binnen verschillende branches. Zijn sterke communicatieve vaardigheden, leergierigheid en aanpassingsvermogen passen daarnaast goed bij neomax en we zijn dan ook blij dat we hem aan ons team hebben kunnen toevoegenà¢â‚¬, voegt Stephan Bosman, algemeen directeur van neomax, toe. à¢â‚¬Å“Met zijn toekomstgerichte visie en onze opleidingsmogelijkheden is er een mooie carrià¨re voor hem weggelegd.à¢â‚¬

---------------------

Noot voor de redactie: Bijgevoegd vindt u een foto op hoge resolutie van Remo Trinkler.

Over neomax
Neomax is een Nederlandse IT-detacheerder actief op het gebied van beheer, support en infrastructuur. In alles wat neomax doet, staat à¢â‚¬Å“first people, then systemsà¢â‚¬ voorop. Om deze visie kracht bij te zetten, heeft het bedrijf twee doelstellingen die ten grondslag liggen aan alle activiteiten. Neomax wil partner zijn van 500 van de top 500 bedrijven in Nederland en wil dat elke IT‘˜er neomax op zijn CV wil hebben staan. Om dit te bereiken deelt neomax kennis met IT-managers en kijkt samen met hen naar competentiemanagement en wat nodig is om de IT-afdeling tot een succes te maken. Door haar goede netwerk staat neomax in nauw contact met de doelgroep, gaat de dialoog aan met potentiële kandidaten en weet wat hen beweegt. Deze informatie is voor IT-managers van toegevoegde waarde, neomax vertelt hen wat ze moeten bieden om iemand met de juiste skills binnen te halen en te boeien. Neomax focust voor haar medewerkers op interessante opdrachten en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Naast certificeringen zet het bedrijf in op de ontwikkeling van de soft skills van IT‘˜ers. De focus op partnering met klanten en IT-professionals zorgt ervoor dat de beste match wordt gemaakt; niet alleen op hard skills, maar juist op de soft skills. Inmiddels heeft neomax meer dan 100 gekwalificeerde IT-professionals in dienst, zowel Young Professionals als specialisten met jarenlange ervaring. Zij ondersteunen dagelijks het succes van de klanten. Neomax is betrokken en biedt op maat en kwaliteitgerichte dienstverlening. Het bedrijf is NEN 4400-1 gecertificeerd en is gevestigd in Almere. Voor meer informatie zie: www.neomax.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Eline Visser
[email protected]
035-5822730