(Persbericht) Particuliere relaties van Microfix kunnen nu dagelijks de voortgang van hun laptopreparatie of printerreparatie online volgen. Microfix heeft haar à¢â‚¬Å“track & traceà¢â‚¬ systeem voor het volgen van reparaties geperfectioneerd en stelt het nu voor alle relaties beschikbaar. Deze service was al eerder in gebruik voor bedrijfsmatige klanten, zoals fabrikanten, bedrijven en resellers.

Snel en eenvoudig
Een particuliere klant die langs komt voor à©à©n reparatie krijgt een mailtje, waarin een link is opgenomen naar een eigen status pagina. Meestal duren reparaties bij Microfix 3 tot 5 dagen. Als er sprake is van extern vervoer komt die tijd erbij. Er kan ook iets vertraging optreden als een te repareren computer of printer op bestelde onderdelen wacht. Iedere klant kan nu dagelijks via internet zijn of haar reparatie volgen. Er is zichtbaar wat de geplande reparatie datum is, of onderdelen voorradig zijn, wanneer de apparatuur is binnengekomen, wanneer verzonden, of hij zelf actie moet ondernemen enz.enz.

Relaties die proefdraaiden met het systeem spreken op de Microfix website hun grote tevredenheid hierover uit. Men vindt deze service een verademing ten opzichte van de te lange telefonische wachttijden bij een aantal fabrikanten.
Voor Microfix is dit een verdere stap in klantvriendelijke communicatie. Een andere belangrijke stap was het direct online beschikbaar maken van klantcontacten via een online chat functie op de website. Deze dienst is ook voor een deel buiten kantooruren beschikbaar.

Eenvoudig aanmelden van reparaties
Aanmelden van reparaties kan via de website van het reparatiebedrijf. Een simpel
formulier zorgt voor een snelle registratie. Bellen kan natuurlijk ook. Merken die ondersteund worden zijn o.a. HP, IBM, Dell, Acer, Asus, Fujitsu, Packard Bell, Sony, Zebra, Brother, Canon, Kyocera, Lexmark, Lenovo, OKI, Printronix, Samsung, Toshiba Tec, en Xerox.

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van laptops, servers, computers en printers. Het bedrijf bestaat sinds 1991, is ISO gecertificeerd en heeft een buitendienst met technici voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden. Aanleveren van reparaties kan bij ca 800 servicepunten door geheel Nederland en België. Zie de website voor adressen. Van vrijwel alle apparatuur is de juiste kennis in huis, of het nu gaat om servers, computers, notebooks, printers, plotters, designjets of monitoren. Microfix werkt voor bedrijven, particulieren, fabrikanten en computerdealers.
Informatie en opvragen van de gratis gidsen: www.microfix.nl
www.microfix.nl/html/aanvraag-prijslijsten.html

Noot voor redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Paauw, [email protected] of
telefonisch 071-5682504

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular