GEMERT, 26 maart 2010 Hoewel ReplaceDirect net buiten de hoofdprijs viel tijdens de Thuiswinkel Award uitreiking, reageerden de Gemertse broers Erwin en Maikel Verstegen na afloop van het grote Gala in Huis ter Duin niet teleurgesteld

"Natuurlijk waren we hier graag met à©à©n of twee prijzen weggegaan. Helaas vielen we net buiten de boot. Maar nog steeds vinden we onze twee nominaties voor de juryvakprijs en de publieksprijs een geweldige prestatie. We staan hier toch te midden van gevestigde namen als bol.com, Wehkamp en ga zo maar door. Met name de nominatie voor de juryvakprijs beschouwen wij al als een overwinning op zich: het betekent dat we in 2010 gewoon tot de beste vier webwinkels van Nederland behoren", aldus Erwin Verstegen.

Maikel vult aan: "Uiteraard feliciteren we coolblue en 123inkt die in onze categorieën winnaars werden. We gaan er alles aan doen om met onze nieuwe website ReplaceDirect.nl nà³g beter te presteren en in 2011 een Thuiswinkel Award te winnen. Hoewel dat natuurlijk nooit het hoogste doel mag zijn voor een webwinkel: het voornaamste is dat onze klanten ReplaceDirect waarderen als een betrouwbare en complete webshop, waar ze naar honderd procent tevredenheid worden geholpen bij hun aankopen."

Nu ook betalen per acceptgiro
Om die klanttevredenheid naar een nà³g hoger plan te tillen, blijft ReplaceDirect zich op meerdere fronten ontwikkelen. Dagelijks wordt de nieuwe website verder geoptimaliseerd, terwijl het productgamma permanent wordt uitgebreid. Ook blijft de verregaande klantenservice steeds onder de aandacht. Het nieuwste voorbeeld daarvan is de mogelijkheid tot betaling per acceptgiro. "Deze betaaloptie is met name gemakkelijk voor mensen die niet zeker weten of ze bijvoorbeeld de juiste accu voor hun laptop bestellen. Past het product niet, dan kan de klant het terugsturen zonder te hoeven betalen. Wij sturen dan alsnog het juiste artikel op en pas daarna valt bij de koper de acceptgiro in de bus om tot betaling over te gaan. Voor veel mensen blijkt zo'n betaling achteraf flink drempelverlagend te werken", zegt Maikel Verstegen.