GEMERT, 19/10/09 Zaterdag 17 oktober vond de officiële awarduitreiking plaats van de eerste Ondernemer van het Jaar verkiezing in de gemeente Gemert/Bakel. Als winnaar kwam uit de bus Erwin Verstegen van ReplaceDirect. Daarmee werd hij, uiteraard samen met broer Maikel, bekroond voor het ambitieuze werk aan de webwinkel in accessoires en onderdelen voor laptops en andere mobiele elektronica.

In het Commanderij College, waar toepasselijk genoeg de twee broers Verstegen voorheen ook leerling waren, was zaterdagavond een imposante, feestelijke locatie gecreëerd. Tijdens de climax van de gala-avond werd duidelijk dat ReplaceDirect de andere twee overgebleven genomineerden, Annemiek Nieuwlands van Aerde Schoonheidsinstituut en Mark Kanters van Partners4Milk achter zich had gelaten. Na een lange beoordelingsprocedure, die al in maart van start was gegaan met 23 gegadigden, werd Erwin Verstegen uiteindelijk uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2009. ReplaceDirect bleek het beste te voldoen aan de criteria van de jury, zoals een goede reputatie, een onderscheidende rol, een stimulerende werking, een bijdrage aan de bedrijvigheid, werkgelegenheid en welvaart en een grote bekendheid van de producten of diensten.

De prijs bestaat uit een metalen plaquette en een geldprijs van 250 Euro, te schenken aan een goed doel. Maar uiteraard is het vooral de eer en de erkenning die ten deel valt aan ReplaceDirect, als eerst verkozen Ondernemer van het Jaar Gemert/Bakel.

-------------------------------------------------------------------------

ReplaceDirect.com is onderdeel van de MyMicro Group. MyMicro Group is opgericht op 1 januari 2008 in Gemert en is de overkoepelende organisatie voor het huismerk Yanec®, de dealerorganisatie Twindis en de webshop ReplaceDirect.com, die sinds 2003 operationeel is. MyMicro Group is gespecialiseerd in energieproducten, accessoires en onderdelen voor mobiele elektronische apparatuur.

Website: http://www.replacedirect.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular