(Persbericht) GEMERT, 24 november 2011 ReplaceDirect levert vanaf vandaag nà³g sneller. Klanten kunnen nu op werkdagen tot 22.00 uur bestellen en hebben de bestelling dan de volgende dag al in huis. En zoals de klant gewend is van ReplaceDirect is de verzending van de bestelling helemaal gratis, zonder extra verzendkosten.

Bij ReplaceDirect, de webshop met accu‘˜s, adapters, onderdelen en accessoires voor mobiele apparatuur, staan service, gemak en snelheid hoog in het vaandel. De webwinkel vervult dan ook graag de wensen van haar klanten. Eà©n van die wensen was de mogelijkheid om tot 22.00 uur te kunnen bestellen met de vertrouwde ´vandaag besteld, morgen in huis‘˜ garantie. Met het verschuiven van de uiterste besteltijd van 21.00 uur naar 22.00 uur gaat ReplaceDirect haar klanten dit gewenste gemak ook daadwerkelijk bieden. De klant kan vanaf nu dus een uur langer shoppen in de webshop met de garantie dat de bestelling, mits de producten op voorraad zijn, de volgende dag al thuisbezorgd wordt.

Met de serviceverbetering garandeert ReplaceDirect haar klanten nog meer snelheid en dat is iets wat past bij de producten die de webwinkel verkoopt. Veel klanten zijn immers direct op zoek naar een vervangend product, zoals een gsm accu of laptop adapter, doordat hun eigen product stuk is gegaan. Ze willen het liefst zo snel mogelijk een nieuw product in huis hebben. Dankzij de ´voor 22.00 uur besteld, morgen in huis‘˜ service van ReplaceDirect is dat geen enkel probleem. Als voorraadhoudende webwinkel kan ReplaceDirect vrijwel ieder product rechtstreeks uit eigen voorraad leveren. Zo kan de klant de volgende dag alweer aan de slag met zijn apparatuur.

Erwin Verstegen, mede-oprichter en -directeur van ReplaceDirect, licht toe: à¢â‚¬Å“Veel consumenten komen pas later op de avond aan online shoppen toe. Toen we merkten dat bij veel consumenten de wens leefde om tot 22.00 uur te kunnen bestellen zijn we direct aan de slag gegaan om dit mogelijk te maken. We zijn niet voor niets een webwinkel met oog voor service en snelheid.à¢â‚¬ De nieuwe uiterste besteltijd geldt overigens niet alleen voor de Nederlandse, maar ook voor de Belgische webshop. Bovendien blijven klanten, zowel in Nederland als België, profiteren van de vertrouwde gratis verzendservice.