(Persbericht) Restaurant De 7Bergsche Hoeve opgenomen in Lekker 2012
Golden Tulip Zevenbergen culinair op hoog niveau

Zevenbergen, 14 november 2011 Restaurant De 7Bergsche Hoeve van Golden Tulip Zevenbergen is opgenomen in de Lekker 2012. Eigenaren George en Maïtà© Muns werden in de gids geroemd om hun in huis gerookte Oosterscheldepaling en de ´verrukkelijke‘˜ combinatie met de Elzasser Pinot Gris. De opname in het culinaire jaarmagazine is het resultaat van prima prestatie van het restaurant team. In de Michelin Gids en de Gault Millau Gids kreeg het restaurant afgelopen jaren ook een vermelding.

Over Restaurant De 7Bergsche Hoeve
De 7Bergsche Hoeve heeft iets met haar Zeeuwse achterland, voelt zich daar als een vis in het water.
Kreeft, tarbot, griet, oesters, mosselen, paling: eigenaar George Muns en zijn vrouw Maïtà© zijn trots op hun immers verse visspecialiteiten. Maar ook in andere seizoensspecialiteiten als asperges en wildgerechten heeft de 7Bergsche Hoeve een naam hoog te houden. De uitgebreide wijnkaart voldoet aan dezelfde hoge eisen.

Het naastgelegen viersterren hotel Golden Tulip Zevenbergen ligt vlakbij Breda en Antwerpen en is een sfeervol hotel met een hartelijke, persoonlijke uitstraling. Het hotel beschikt over 75 hotelkamers, 50 standaard superiorkamers, 12 luxe Junior Suites, 12 Design Deluxe kamers en 1 luxe Bruidsuite. Alle hotelkamers hebben draadloos internet en parking is gratis.

Over Louvre Hotels Group
Met meer dan 1.000 hotels in 42 landen is Louvre Hotels Group de op een na grootste Europese en wereldwijd de achtste hotelketen. De keten is eigendom van Starwood Capital Group. Golden Tulip, onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft bijna 50 jaar ervaring als franchiseonderneming en heeft hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 200 hotels en een totaal van 27.000 kamers. De merken Tulip Inn (drie sterren), Golden Tulip (vier sterren) en Royal Tulip (vijf sterren), bieden in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group voert naast Golden Tulip de merken Premiere Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (55 hotels), Campanile (21 hotels) en Premiere Classe (2 hotels). Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.